De ce este Monica Gabor supărată foc

491
1
De ce este Monica Gabor supărată foc - monicasiirina-1363086862.jpg
Procesul privind custodia micuței Irina a luat sfârșit. Monica Gabor a depus un document la Curtea de Apel București prin care anunță că renunță la pretențiile privind custodia copilului ei. Aceasta a scris un mesaj pe o pagină de socializare prin care explică motivele pentru care a renunțat la custodia fiicei sale, Irina. 


"Bună, dragii mei! Ar fi ideal ca lumea interesată de acest subiect și care s-a grăbit să judece eronat decizia luată să înțeleagă faptul că nu am renunțat nicidecum la fetița mea. Acest lucru nu se va întâmpla niciodată! Am decis împreună cu tatăl ei să îi respectăm dreptul la intimitate, viața privată și să o protejăm de acest amalgam de termene la tribunal, intervale legale, avocați, citații, anchete sociale și, nu în ultimul rând, imensa presiune mediatică. Sunt implicată atât emoțional, cât și financiar în creșterea și educarea fetiței noastre. Spre binele ei însă, voi evita să mai vorbesc despre ea. La urma urmei, ce contează cu adevărat este relația de mamă-fiică dintre noi, faptul că ea e conștientă cât de mult o iubesc și, repet, nu voi renunța la ea niciodată. Felul în care sunt prezentate lucrurile legate de acest subiect este o chestiune care nu ne mai afectează, fericirea Irinei contează cel mai mult pentru noi", a explicat fosta doamnă Columbeanu. 


Comentează știrea

Daniela
20 martie 2013
Monica Gabor

Intrebata de WOWbiz.ro daca isi mai aminteste de emisiune, Stela ne-a declarat emotionata: "Sigur ca da. Imi amintesc cu mare placere. Monica a fost o mare surpriza pentru mine. Era o fata extraordinara, ascultatoare si cu un respect deosebit. Era ambitioasa, mereu dornica sa invete. Niciodata nu am inteles de ce, apoi, presa a prezentat-o pe Monica intr-o lumina nefavorabila. Ea era o fata buna care, desi tanara, se exprima clar si coerent, era modesta si nu deranja pe nimeni. Cel putin eu asa am cunoscut-o la vremea respectiva pe Monica Gabor."

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 09 Ianuarie 2013
Stire din Monden : Monica Gabor a renunțat  la Irinuca
Pagina a fost generata in 0.4183 secunde