Dana Rogoz: "Am tot ce îmi doresc"

163
1
Dana Rogoz:
La 29 de ani, Dana Rogoz se poate considera o femeie împlinită. După cum spune și ea, nu-i lipsește nimic, iar cele mai mari planuri ale ei s-au concretizat, ultimul fiind dorința ei de a deveni mamă.

Blondina a dedicat o postare de pe blog aniversării ei, povestindu-le cititorilor ce sentimente o încearcă în ziua în care împlinește 29 de ani.

"Am tot ce îmi doresc: o familie superbă, o carieră bogată și, pe deasupra, încă multe visuri de împlinit. Anul trecut pe vremea aceasta eram la Paris și vă dădeam vestea că sunt însărcinată. Acum, pentru prima oara în viața mea, îmi petrec ziua alături de cel mai de seama invitat: copilul meu. E sublim sentimentul.

"E pentru prima oară de ziua mea când mă simt cu adevărat împlinită. Si tot pentru prima oară când mă gândesc la emoțiile pe care sigur le-a avut mama mea acum fix 29 de ani, căci abia acum pot să i le ințeleg. Ce mult m-am schimbat. Sunt fericită! Am toate motivele", a scris Dana Rogoz, pe blogul ei.

Comentează știrea

Ramona
29 septembrie 2014
Oferta noua de locuri de munca!

Oferta noua de locuri de munca! Seriozitate maxima! Contract legal si imediat! Din ce in ce mai multi oameni lucreaza aici! Au fost trimise primele castiguri! Oferim dovada platii! NU e MLM! NU e joc piramidal! Lucrati lejer, ca operator online, 3 ore pe zi, si castigati lunar 300 dolari! Cand doriti detalii, trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 28 Iunie 2014
Stire din Monden : "Dana Rogoz nu e o femeie fatală"
Luni, 03 Martie 2014
Stire din Monden : Dana Rogoz a devenit mămică
Sâmbătă, 27 Aprilie 2013
Stire din Monden : Dana Rogoz, pregătită să fie mămică
Pagina a fost generata in 1.644 secunde