"Da, recunosc, mi-am refăcut viața. M-am îndrăgostit de..."

356
1
Războiul dintre Silviu Prigoană și Adriana Bahmuțeanu continuă! Prigoană susține că are înregistrări în care Adriana își înjură copiii, iar prezentatoarea de televiziune are înregistrările ei care îl incriminează, de asemenea, pe soțul ei. Mai mult decât atât, Prigoană a mărturisit că și-a refăcut viața, dar într-un mod... neașteptat.

"Da, recunosc, mi-am refăcut viața. M-am îndrăgostit de bibliotecă, citesc de dimineață, până seara!" a mărturisit Silviu Prigoană, în emisiunea "Un show păcătos" de la Antena 1.

Comentează știrea

Roxana
3 aprilie 2015
Oferta de lucru

Cea mai buna oferta de lucru! Din ce in ce mai multi oameni lucreaza cu noi si sunt extrem de multumiti! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.0703 secunde