Cine e noul iubit al Ilincăi Vandici?

1482
Cine e noul iubit al Ilincăi Vandici? - ilincavladimir-1316007062.jpg
Ilinca Vandici s-a recuperat după despărțirea de Ciprian Marica. Aceasta și-a găsit acum alinarea în brațele unui actor și tânăr afacerist român, dar și fost manechin, pe numele său Vladimir Draghia.

Vladimir îi este coleg de platou în serialul "Narcisa - Iubiri Nelegiuite", unde joacă rolul lui Emil. Acolo s-au și cunoscut și, tot acolo, s-a născut și povestea lor de dragoste.
Cei doi au fost văzuți împreună, după premiera filmului, undeva în București, în apropierea agenției imobiliare care îi aparține actorului. Martorii care i-au observat susțin că au existat momente intime între cei doi, de unde nici sărutările nu au lipsit. Acțiunea s-a petrecut în mașina lui Vandici.

"Avem o relație foarte bună, filmăm împreună, uneori de câteva ori pe săptămână, alteori mai rar. Da, e adevărat, m-am întâlnit cu el pentru a discuta unele probleme din viața lui personală, însă nu pot să spun despre ce e vorba, ar trebui să spună el singur dacă vrea", a declarat Ilinca pentru Cancan.
Vladimir, 25 de ani, a fost ceva mai zgârcit în declarații, însă nu a negat posibila lor relație: "Nu am nimic de ascuns, dar nici de comentat. E viața mea personală".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 15 Septembrie 2011
Stire din Monden : Află secretul Alinei Sorescu!
Pagina a fost generata in 5.0406 secunde