CHIRILĂ îi răspunde lui FUEGO. Iată REACȚIA surprinzătoare a solistului de la Vama!

7313
2
CHIRILĂ îi răspunde lui FUEGO. Iată REACȚIA surprinzătoare a solistului de la Vama! - tudorchirila-1393933285.jpg
Tudor Chirilă a ales să își prezinte public scuzele sale față de comportamentul nepotrivit pe care l-a avut vizavi de mama lui Fuego. El a scris pe blogul său personal despre faptul că regretă "gluma" sa de la concertul de vinerea trecută. 


Iată scrisoarea cu scuzele lui Chirilă: "Folosesc acest spațiu pentru a prezenta public scuzele mele domnului Paul Surugiu cunoscut și sub pseudonimul Fuego. Fac acest lucru pentru că am derapat de la un comportament pe care la rândul meu am încercat să-l impun de-a lungul timpului. Nu am considerat niciodată ortodoxă maniera de a specula excesiv comic pe seama diverselor personalități publice. Pamfletul agresiv nu a fost vreodată instrumentul meu preferat. Cu atât mai mult, deci, regret ieșirea mea din concertul de vineri. 


Se impun niște precizări, totuși. Adesea, în concertele noastre alegem să pastișăm diverse genuri muzicale interpretând câte o piesă Vama în genurile vizate, bineînțeles un efect hazliu. Muzica domnului Surugiu se înscrie într-un astfel de gen fără ca asta să însemne o minimalizare a genului în sine. În definitiv umorul se naște din suprapunerea unor paradigme sociale sau morale antagonice. 


La capitolul sensibil mama aș vrea să menționez că nu am avut niciun moment intenția de  a o ataca pe mama domnului Surugiu, o persoană despre care nu știu nimic, al cărei prenume nici măcar nu îl cunosc. Referirea mea a fost mai degrabă la mama arhetipală care s-a născut prin frecventa mențiune în cântecele domnului Surugiu, devenind un soi de mamă ideală la care ascultătorii sunt invitați să se raporteze. Desigur această explicație nu justifică și nici nu scuză momentul de vineri seara ci doar încearcă să nuanțeze semnificația atribuită gestului. 


Nu în ultimul rând aș vrea să-i mulțumesc domnului Surugiu pentru lecția pe care mi-a oferit-o printr-o atitudine elegantă, care l-a poziționat deasupra oricărui conflict ( spre dezamăgirea unei părți a presei). Acest spirit anti-revanșard ar trebui să contamineze mai des viața publică de la noi pătată grav prin degradarea dialogului sau abandonul definitiv al normelor de bun simt. Din păcate vineri seara am alunecat și eu în această situație condamnabilă. 


Nu-mi rămâne decât să-mi însușesc lecția domnului Surugiu, să învăț din ea și să-i prezint din nou scuzele mele".


Comentează știrea

Cecilia
4 martie 2014
Scuze

Foarte frumos din partea ta ca ti-ai cerut scuze public.Nu merita ca doi oameni sa se urasca si sa se cete fara a se cunoaste personal(Nici daca se cunosc personal).Amandoi ati avut un coportament frumos si cred ca ar trebui si alti artisti sa ia exemplul vostru.Inca odata felicitari.

Dana
4 martie 2014
Era cazul...

In primul rand felicitari pentru atitudinea lui Fuego,pentru caracterul sau deosebit...Ma bucur sa vad totusi ca Tudor Chirila si-a recunoscut vina,e pacat ca apar asemenea lucruri atat de urate intre artisti...Ar trebui pe viitor Chirila sa-si revizuiasca comportamentul si sper ca a invatat bine lectia care i-a dat-o Fuego...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5458 secunde