Ce vedete au primit cartofi și lozuri de Moș Nicolae

189
Ce vedete au primit cartofi și lozuri de Moș Nicolae - loravideoclipfarael01682c9b5bfb-1354832195.jpg
Două vedete de la noi au avut parte de astfel de momente în copilăria lor. Este vorba despre Nico, artistă care provine dintr-o familie cu mulți copii, și cântăreața Lora. Deși acum sunt realizate și nu le lipsește nimic, ele și-au amintit în ce constau cadouțele pe care le găseau în ghete în dimineața zilei de Sfântul Nicolae. 


"Îmi amintesc că fratele meu a primit de un Moș cartofi. Era tare neastâmpărat și, probabil, mama nu mai știa cum să-l sperie și să îl cumințească. La noi, Moșul nu venea cu daruri multe, cum e acum, ne aducea dulciurile ce se găseau la vremea respectivă și cam atât. Acum râd când aud că ăștia mici își înșiră toată încăl-țămintea la geam. Eu aveam una singură. O singură pereche de ghete, pe care o purtam din toamnă și până în primăvară, pe care trebuia să o curăț, în Ajun, să o lustruiesc și să am grijă să fie uscată. De Crăciun era mai bine, era belșug. Primeam și jucării și fructe", a povestit Nico, pentru cancan.ro.

"La noi, era literă de lege și chiar știam cam ce o să primim de Moș Nicolae, pentru că întotdeauna era la fel: lozuri și dulciuri! De Crăciun, aveam casa plină de daruri și jucării, însă Moș Nicolae era modest. Chiar foarte, dar asta nu înseamnă că nu-l așteptam cu drag. Eram curioși să vedem dacă lozul este câștigător. Erau lozuri de hârtie prinse în capsă, unele câștigătoare, altele nu. Oricum, dacă unul dintre noi doi câștiga ceva, banii îi investeam în dulciuri pe care le împărțeam frățește", a mărturisit Lora. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8169 secunde