Ce decizie a luat Felix, iubitul Mihaelei Rădulescu

253
Ce decizie a luat Felix, iubitul Mihaelei Rădulescu - mihaelaradulescu-1452259888.jpg
În ultimele zile, Mihaela Rădulescu a fost cam neglijată de iubitul ei, parașutistul austriac Felix Baumgartner. Acum, în sfârșit, vedeta poate răsufla ușurată. Iubitul și-a făcut timp și pentru ea.

Felix Baumgartner a fost extrem de ocupat în ultimele zile. El a studiat intens pentru a-și lua licența de pilot comercial SUA, motiv pentru care iubita lui, Mihaela Rădulescu, n-a mai avut parte de aceeași atenție din partea lui.

Însă, după zile intense de studiu, celebrul sportiv austriac a simțit nevoia să ia o pauză și să petreacă în compania divei de la Monaco.

"Am nevoie de o pauză pe care să o petrec cu iubita mea, ca să-mi limpezesc mintea după ce am studiat în ultimele cinci zile", și-a anunțat Felix Baumgartner prietenii virtuali.

"Studiez 24 de ore din 24 pentru examenul final pentru obținerea licenței de pilot comercial SUA. Asta mă ucide, să stau încă așa", postase, în urmă cu cinci zile, Felix Baumgartner.

Felix și Mihaela se află de ceva timp în America, în Los Angeles, acolo unde austriacul deține un apartament, scrie libertatea.ro. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 29 Iulie 2015
Stire din Monden : Surpriză la PRO TV
Pagina a fost generata in 1.6498 secunde