Cât de bun e sexul după ceartă

1019
Cât de bun e sexul după ceartă - algboredwithsex-1315517589.jpg
Cu toții ați auzit, probabil, cât de bine se simte sexul după o ceartă. Cei care fac sex de împăcare susțin că de cele mai multe ori este nebunesc de plăcut, exploziv și puternic. Iată câteva explicații pentru acest lucru:

Testosteronul crește în timpul certurilor. În timpul unei certe năbădăioase, nivelurile de testosteron dintr-o persoană cresc destul de mult. Acesta este hormonul responsabil de dorința sexuală, libidoul. Este perfect normal ca oamenii să dorească să își elibereze surplusul de hormoni din ei în această situație încinsă. Cea mai bună cale pentru a face acest lucru este sexul, informează sexgen.ro.

Certurile și infidelitatea. Creș-terea nivelului testosteronului poate răspunde parțial la întrebarea de ce bărbații care își înșeală partenerele mai des sunt și cei care se ceartă cel mai des. Atunci când doi parteneri se ceartă frecvent, infidelitatea poate să apară. Bărbații care se ceartă des sunt ca o bombă cu ceas și caută o oportunitate să se relaxeze - și astfel înșală.

Cum să eliberezi testosteronul în alt mod? Chiar dacă mulți oameni au descoperit lumea minunată a sexului după o ceartă, există încă și mai mulți oameni care sunt prea supărați și răniți după o ceartă pentru a se gândi la sex. Există o altă modalitate pentru toți cei care nu sunt stârniți de certuri în acest fel. Puteți să vă împăcați după o ceartă și răsfățându-vă. Tandrețea și îmbrățișările răcesc pasiunea fierbinte a testosteronului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 08 Septembrie 2011
Stire din Fun : Cabinetul de sex…
Miercuri, 24 August 2011
Stire din Fun : Setul de prezervative
Pagina a fost generata in 0.7097 secunde