Câștigătorii Oscarurilor, desemnați oficial

555
Procesul de votare pentru desemnarea câștigătorilor premiilor Oscar s-a încheiat oficial marți, la Los Angeles, la ora locală 17.00 (01.00 GMT), după ce ultimele buletine de vot au fost expediate, a anunțat Academia de Film Americană.
Buletinele de vot destinate desemnării câștigătorilor premiilor Oscar au fost trimise prin poștă celor 5.810 de membri ai colegiului electoral al Academiei Americane de Film, pe 28 ianuarie.
Rezultatele celor mai importante premii acordate de industria americană de cinema constituie cel mai bine păstrat secret de la Hollywood.
Buletinele de vot sunt încuiate într-un seif și apoi sunt numărate într-o sală de conferințe despre care nu se știe nimic, aflată într-o locație necunoscută.
Numele câștigătorilor vor fi cunoscute doar de două persoane de la compania PriceWaterhouse Coopers, până când plicurile sigilate pe care le vor duce personal la ceremonie, sub escorta poliției, vor fi deschise și citite de prezentatori, în direct, la Kodak Theatre din Los Angeles, pe 22 februarie.
Filmul "Slumdog Millionaire", în regia lui Danny Boyle, pare să dețină toate atuurile pentru a triumfa la gala de pe 22 februarie, fiind nominalizat la zece categorii.
Chiar dacă, la început, filmul lui Boyle nu părea un candidat cu șanse la cel mai râvnit trofeu oferit de cinematografia americană, "Vagabondul milionar" este considerat marele favorit.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.2934 secunde