Care este marea pasiune a lui Al Pacino

321
Care este marea pasiune a lui Al Pacino - alpacino-1315325413.jpg

Legendarul actor Al Pacino, deținător al unui premiu Oscar, a mărturisit într-un interviu recent că pasiunea lui este regia și nu actoria."Odată ce am început să practic meseria asta, m-am îndrăgostit de ideea de a face film", a mărturisit actorul într-un interviu. "Mereu mă simt ca un diletant când regizez, pentru că nu sunt unul dintre cei mai mari regizori din lume", a adăugat acesta, potrivit contactmusic.com.

Pacino, în vârstă de 71 de ani, a primit, săptămâna aceasta, premiul Jaeger LeCoultre Glory la Festivalul de Film de la Veneția și a vorbit cu presa, înainte de prezentarea în premieră a celui mai nou film al său, "Wilde Salome", o reinterpretare a controversatei opere a lui Oscar Wilde "Salome".

De altfel, Pacino s-a declarat un fan de o viață al lui Oscar Wilde. "Oscar Wilde a fost un mare scriitor, un geniu, dacă vreți, care a murit prea devreme. Știm din scrierile sale că era un om cu o gândire foarte liberală și un vizionar când vine vorba de evoluția societății", a spus Al Pacino.

Laureat al unui premiu Oscar, în 1993, pentru rolul din filmul "Parfum de femeie", și nominalizat la alte șapte premii ale Academiei de film americane, Al Pacino a apărut în ultimii ani și în "Crime justificate" (2008), alături de Robert de Niro, și în "Ocean's Thirteen - Acum sunt 13" (2007). În prezent, Al Pacino lucrează la filmul "Gotti: Three Generations", unde joacă alături de John Travolta.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 27 August 2011
Stire din Monden : Sofia Coppola s-a căsătorit
Pagina a fost generata in 0.4012 secunde