Bogdan Vlădău: "M-am îndrăgostit la prima vedere de Mădălina Ghenea"

448
1
Bogdan Vlădău:
"A fost dragoste la prima vedere", spune Bogdan Vlădău despre Mădălina Ghenea. Cei doi au avut parte de o poveste de dragoste intensă, dar scurtă. Mărturisirea a fost făcută, în exclusivitate, în cadrul emisiunii Constantin 60' de la Prima TV. 


"Probabil e una dintre cele mai frumoase femei de pe planetă - Mădălina Ghenea. Noi nu ne-am certat niciodată. Regret că relația nu a durat mai mult ca să ne dăm seama amândoi dacă puteam fi un cuplu á la long sau nu. A durat puțin, sub o lună. Ne-am întâlnit la Milano. M-am îndrăgostit foarte tare de ea. Cred că a fost dragoste la prima vedere și cred că pentru prima dată", i-a declarat Bogdan Vlădău realizatorului emisiunii, Alexandru Constantin, scrie click.ro.







Comentează știrea

catalin
25 mai 2015

Angajare imediata !!!!! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Se lucreaza part-time sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Valabil in toate orasele !!! Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "detalii" la adresa de email [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.3317 secunde