Bianca Drăgușanu îl înșală pe Cristea cu Olăroiu?

393
Bianca Drăgușanu îl înșală pe Cristea cu Olăroiu? - stire00008939-1351532399.jpg

S-a împăcat cu fotbalistul Adrian Cristea, dar se pare că nu-și poate uita vechile "cunoștințe"! Bianca Drăgușanu are o simpatie mai mult decât suspectă pentru Dani Olăroiu, despre care s-a zvonit că i-ar fi iubit.

Fotoreporterii Click! l-au surprins pe juniorul Olăroiu strecurând, în mare secret, o pungă în mașina roșcatei, informează realitatea.net.

Vedeta a fost surprinsă în zona Tineretului. După stilul de condus, ea a dat semne că ar fi foarte nervoasă, trecând de mai multe ori pe culoarea roșu a semaforului și depășind coloanele de mașini.


Dani Olăroiu a luat o pungă din mașina lui și s-a îndreptat spre cea a Biancăi. Asigurându-se că nu îl vede nimeni, juniorul a deschis portiera și a lăsat pachetul pe bancheta din spate. S-a asigurat din nou că nu-l vede nimeni și s-a îndreptat spre mașina lui.

Contactată de reporterii Click!, Bianca a povestit: "Dani m-a sunat să mă întrebe care e starea mea. I-am zis că îmi e cam foame. Dar că mă îndrept spre Buftea și că mă opresc la o benzinărie. El era în zona unui restaurant și s-a oferit să-mi aducă niște mâncare vegetariană. Inițial am refuzat, dar el a insistat să mi-o aducă. Tocmai ca să evităm de a mai fi pozați împreună, am ales acest mod, și anume ca el să-mi lase mâncarea în mașină și atâta tot", citează aceeași sursă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.8034 secunde