Basistul Megadeth, concert incendiar în Hard Rock Cafe

259
Basistul Megadeth, David Ellefson, vine în România pe 17 martie, în Hard Rock Cafe din București, pentru o seară intimă alături de admiratorii săi. Publicul se va bucura de un concert cu câteva piese celebre alături de o trupă locală și de un meet and greet cu poze complet gratuite, anunță infomusic.ro. 


David Ellefson este unul dintre cei mai importanți basiști ai scenei metal internaționale. Alături de Dave Mustaine, a pus bazele formației Megadeth. De-a lungul carierei sale, a colaborat cu mulți artiști sau formații precum Soulfly, Ministry, Gus G. sau Metal Allegiance. David e cunoscut ca fiind unul dintre artiștii scenei metal care este un creștin devotat, primul său contact cu muzica fiind prin intermediul bisericii, acesta învățând să cânte la orga mamei sale care cânta în corul Bisericii Luterane. 
David Ellefson este una dintre personalitățile importante ale muzicii secolului trecut, dar care continuă să își pună amprenta asupra metalului actual, prin zecile de artiști care au fost, sunt și vor fi influențați de basistul Megadeth.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 2.076 secunde