Andra: "Mă simt foarte bine la Constanța"

368

Articole de la același autor

La sfârșitul lunii august, a avut loc la Constanța mult așteptatul turneu Carrefour "Live & Crunchy", când pe scenă au urcat nume mari ale muzicii românești, dintre care îi amintim pe Andra, 3 Sud-Est, Alex Velea. Turneul a fost inspirat de atmosfera festivalurilor de muzică, unde oamenii sunt aduși împreună de energia muzicii bune, de mâncarea gustoasă și de multitudinea opțiunilor de activități distractive. Cu această ocazie, am discutat cu una dintre cele mai iubite și apreciate artiste din țara noastră, Andra.



- Cu ce ți-ai propus să îți surprinzi fanii în această toamnă?


Vara este o perioadă foarte fructuoasă pentru mine: merg în vacanță cu familia și mă odihnesc, ceea ce îmi dă multă energie și idei. Profit de sezonul cald ca să filmez videoclipuri la piese pe care le am în pregătire, dar intru și în studio, ca să mă joc cu diverse compoziții.

Și anul acesta am avut timp să fac aproape tot ce mi-am propus și rezultatele se vor vedea repede: lansez în curând un nou videoclip. Pe lângă toate acestea, au fost filmările la "Românii au talent".

- Ce proiecte ai inițiat în ultima perioadă? Cum a fost vara pentru și cum a fost participarea ta în turneul Live & Crunchy?

"Live & Crunchy" a fost și este o experiență minunată! Am călătorit în multe părți ale țării, am avut ocazia să cunosc fani noi, să mă întâlnesc cu fani mai vechi, să dau sute de autografe, peste tot m-am simțit ca acasă. Vara a fost frumoasă, iubesc această perioadă în care spectatorii se adună cu miile în fața scenei și se simt bine, merg la concerte, la festivaluri, la picnic. Îmi place mult această energie oferită de public.



- Cum este atmosfera "Live & Crunchy" și care sunt următoarele orașe în care va avea loc turneul?


Atmosfera este foarte caldă, am uneori impresia că cei din public se cunosc între ei și că sunt prieteni și cu mine. Probabil pentru că ne unește dragostea pentru muzica optimistă, cheful de viață. Suntem și ne simțim ca la o petrecere. Urmează pe 14 septembrie ultimul concert din turneu pe anul acesta, ce va avea loc la Timișoara. Apoi, pauză... și ne vom revedea la anul!

- Din ce jurii vei face parte în acest sezon?

Voi face parte din juriul emisiunii "Românii au talent". Suntem deja la al X-lea sezon. După atâția ani, nu mi-aș putea imagina toamna fără aceste filmări, ele fac parte din viața mea. Abia aștept să văd ce surprize ne rezervă noile preselecții.



- Când revii la Constanța?


Încă nu știu exact când mă voi întoarce la Constanța, dar cu siguranță va fi curând. Mă simt foarte bine aici!

- Ai colaborări cu vreun artist din orașul nostru?

Nu aș vrea să dezvălui surprizele pe care le pregătesc, asta include și colaborările, dar aș vrea să amintesc de faptul că anul acesta am avut ocazia să fiu alături de o femeie specială născută la Constanța, într-un moment special din cariera ei: mă refer la Simona Halep. Am cântat imnul României, în cadrul ceremoniei ce a avut loc la București, pe Arena Națională, după ce a câștigat turneul de la Roland Garros. M-am bucurat enorm pentru ea, mă bucur că am avut ocazia să i-o și spun personal. Este o sportivă excepțională.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 10 Octombrie 2014
Stire din Monden : "S-a stins prea devreme"
Pagina a fost generata in 1.1837 secunde