Anda Adam, ținute de 5.000 de euro

363
Anda Adam, ținute de 5.000 de euro - andaadamromaniantophitstalievies-1344176237.jpg
Anda Adam a avut, sâmbătă seară, una din cele mai spectaculoase apariții în public din ultima perioadă. La Romanian Top Hits, gala organizată la Bacău, artista și-a făcut apariția în două costumații care, împreună cu accesoriile, valorau peste 5000 de euro.

Ambele ținute i-au pus în evidență talia de viespe, rezultatul stilului de viață sănătos, al dietei și al sportului pe care îl practică frecvent.

Solista este renumită pentru show-urile ei extraordinare de pe scenă și pentru faptul că investește periodic în ținutele vesti-mentare cu care apare în fața publicului.

Astfel că, pentru Romanian Top Hits a ales două vestimentații care au fost admirate de zecile de mii de spectatori și fotografiate intens de armata de fotoreporteri prezentă pe red carpet și în fața scenei.

Anda Adam și-a făcut apariția pe covorul roșu într-o rochie aurie Wanda’s Dream realizată din carouri cu insertii piramidale, a cărei bandă elastică situată deasupra coapselor și topul decoltat i-au pus în evidență abdomenul bine lucrat

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 02 August 2012
Stire din Monden : Shakira vine în România!
Pagina a fost generata in 0.3489 secunde