Află dacă suferi de dependență de sex

1049
Află dacă suferi de dependență de sex - sex-1317153398.jpg

Oricine crede că dependența de sex e unul din cele mai bune lucruri care se poate întâmpla unei ființe umane, se înșeală amarnic. Din cauza dependenței de sex îți poți pierde prietenii, familia, rudele, partenerii sau locul de muncă, cum se întâmplă în cazul oricărui alt tip de dependență. Un dependent de sex este interesat doar de sex și de orice are legătură cu sexul. Citește articolul și recunoaște simptomele dependenței de sex înainte de a fi prea târziu. Adevărul e că un dependent de sex, în afară de faptul că
nu-și poate controla viața, nici nu admite că e dependent.
Duci o viață dublă
Partenerul nu-ți este suficient. Constant îl înșeli și ai una sau mai multe amante pe care le ascunzi. Vă întâlniți doar pentru sex, fără de care nu poți supraviețui. Multe persoane își înșeală partenerul, dar asta nu înseamnă că sunt dependenți de sex. Fii foarte atent, dacă înșeli doar pentru sex și dacă ascunzi asta de restul oamenilor apropiați ție.
Îți pui în pericol munca și viața
Ești dependent de sex, ești conștient că faci ceva rău, ai și remușcări, dar crezi că sexul merită să riști totul - relația cu partenerul (pentru că minți și înșeli), locul de muncă (pentru că nu mai ajungi la muncă sau pentru că faci sex acolo), chiar și viața (din cauza contactelor neprotejate și a schimbului de parteneri sexuali).



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 27 Septembrie 2011
Stire din Monden : "M-a întrebat dacă sunt virgină!"
Marţi, 27 Septembrie 2011
Stire din Monden : Șapte lucruri esențiale despre sex
Luni, 26 Septembrie 2011
Stire din Monden : Sex sălbatic cu scenarii erotice
Luni, 19 Septembrie 2011
Stire din Monden : Învață să faci sex pe mașină!
Luni, 12 Septembrie 2011
Stire din Monden : Fă-o în fața oglinzii!
Pagina a fost generata in 0.4757 secunde