Adelina Pestrițu, la un pas să ajungă în spital

856
Adelina Pestrițu, la un pas să ajungă în spital - 5-1327333200.jpg
Frumoasa prezentatore de la Kanal D se confruntă cu grave probleme de sănătate. Joi noaptea, în jurul orei 02:00, diva era cât pe ce să ajungă pe patul de spital, scrie Click.

O vorbă din popor spune că «baba suferă la frumusețe»! Se pare că acesta e și cazul frumosei brunete. Din cauza curelor de slăbire și consumului de ceai verde în exces, Adelina Pestrițu și-a dat metabolismul peste cap.

În seara de joi spre vineri, după emisiunea D-Paparazzi de la Kanal D, fosta soție a lui Vârciu era cât pe ce să leșine din cauza durerilor de stomac. Adelina a avut o criză atât de puternică încât era să fie transportată de urgență la spital.

Prezentatorea a spus de nenumărate ori că face multe sacrificii pentru a-și menține silueta. Pe lângă sport, de cele mai multe ori, Adelina se înfomentează și bea câte 7-8 căni de ceai verde pe zi.

«Mi-a mai fost rău, însă niciodată nu a fost la fel de grav. Am avut o criză puternică la stomac, era cât  pe ce să leșin. M-am gândit să chem salvarea, am crezut că nu îmi mai revin. Nu o aă las lucrurile să rămână așa, trebuie să merg să-mi fac câteva analize. Poate aceste stări se datorează curelor de slăbire sau a ceaiului verde. Ce-i drept, eu consum mult ceai verde, beau în cantități mari», ne-a mărturisit Adelina Pestrițu.

Bruneta și-a revenit după ce a luat câteva calmante, însă starea ei este instabilă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 24 Ianuarie 2012
Stire din Monden : 5 mituri despre sex...demontate
Marţi, 24 Ianuarie 2012
Stire din Monden : Radu Vâlcan debutează în teatru
Marţi, 24 Ianuarie 2012
Stire din Monden : Heidi Klum și Seal divorțează
Pagina a fost generata in 5.6522 secunde