Patru motive de ceartă pe care trebuie să le eviți

187
Patru motive de ceartă pe care trebuie să le eviți - 4motivedecearta-1395663453.jpg
În orice cuplu intervin rutina și apar certuri de la un anumit punct, însă chiar sunt toate îndreptățite? Noi spunem că nu și că sunt cel puțin patru motive pentru care tu și iubitul tău nu are rost să vă certați.


Banii
Sigur că niciodată nu te ajungi cu banii, iar când ești într-o relație în care veniturile sunt la comun este greu să te abții de la a comenta deciziile de achiziție ale partenerului. Dar decât să lăsați acest subiect veșnic problematic să vă pună bețe în roate, mai bine învățați să îl folosiți în avantajul vostru.
Cel mai simplu și sigur este să vă calculați bugetul lunar în avans și să știți care sunt cele mai importante cheltuieli pentru a nu mai depăși limita. Iar dacă pur și simplu nu te poți abține de la shopping, mai bine dă-i lui cardul în custodie! 


Lucruri care nu pot fi schimbate
Dacă sunt anumite aspecte ale personalității lui pe care nu le înțelegi, asta nu înseamnă că ai dreptul să îi ceri să se schimbe. Până la urmă tu te-ai îndrăgostit de el așa cum este acum, de ce te-ar deranja acum că are principii puternice în ceea ce privește distracția și că nu apreciază nopțile pierdute prin club.
Găsiți o modalitate să ajungeți la un compromis în care să tu să ieși ocazional cu fetele în club iar el să aibă serile lui de fotbal cu băieții. Dacă sunteți împreună asta nu înseamnă că nu veți mai avea și alte activități separate. 


Lucrurile mărunte
Dacă treci printr-o perioadă mai stresantă chiar și cele mai mici lucruri au potențialul de a se transforma în scandaluri în toată regula. Ba chiar abia aștepți să facă un pas greșit ca să îți descarci toți nervii pe el. Ei bine, nu vrei tu să îți rezolvi problemele personale în alt fel și să îl tratezi pe iubitul tău așa cum merită, nu ca pe un sac de box? 
Fii sigură că și tu ai micile tale tabieturi care pentru el sunt enervante, însă nu face caz din asta. Data viitoare când vine fără să ia pâine, nu îl certa ci mai bine ieșiți împreună la o plimbare lungă, relaxantă. 


Timpul petrecut împreună
Ai un job nou de care ești forte încântată, dar care îți mănâncă literalmente tot timpul? Ajungi acasă târziu, obosită, fără chef de vorbă, spui pas chiar și unei partide de sex. O seară, două nu se întâmplă nimic, însă după o săptămână îzbucnește cea mai mare ceartă între voi doi, ba chiar te suspectează că ești infidelă. Îți vine și să râzi de neliniștile lui dar și să plângi din cauza oboselii și pentru că nu ai timp să te mai cerți, tu vezi doar perna în fața ochilor.


Ce-i drept, programul tău haotic de la job nu îți afectează doar relația ci și sănătatea, așa că impune limite pentru a-ți salva viața personală.(sursa:www.cosmopolitan.ro)




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4655 secunde