Orgasmul simultan: transforma-l in realitate!

298
Orgasmul simultan: transforma-l in realitate! - orgasmulsimultan-1391092454.jpg
Dacă pentru tine orgasmul simultan este doar o altă minciună pe care o promovează filmele, este cazul să îți revizuiești părerea cu ajutorul nostru!


Dacă tânjești deja la un orgasm simultan înseamnă că lucrurile merg foarte bine în relația voastră și că lucrați împreună să meargă și mai bine. Iată care sunt trucurile care vă ajută să atingeți climax-ul în paralel.


De obicei bărbații sunt cei care au orgasm primii, motiv pentru care noi nu mai avem când să atingem climaxul în aceeași partidă...decât singure! Dacă iubitul tău este preocupat de satisfacția ta va lua în considerare varianta orgasmului simultan pentru a-ți oferi satisfacția pe care o meriți. În plus, senzațiile de plăcere vor fi și mai intense atunci când și tu și partenerul jubilați de plăcere în același timp.


Ai orgasm în timpul partidelor de sex?


Multe femei nu ating climax-ul în timpul partidelor de sex, așadar nici nu poate fi vorba despre un orgasm simultan. Dacă reușești să obții plăcere maximă doar prin autostimulare trebuie să îți înveți iubitul să te aducă pe culmile plăcerii și în timpul partidelor à deux.


În plus, este dovedit științific că perechile care reușesc să atingă orgasmul simultan sunt mai fericite și au o stare de spirit și mentală mai bună!


Temă pentru el: amânarea orgasmului


Dacă femeilor le ia în medie 10-20 minute ca să atingă climaxul, bărbații reușesc să ajungă acolo doar în 2 minute! De aceea este important ca el să stăpânească o tehnică nouă, care îi va oferi și lui, dar mai ales ție, plăcere maximă: amânarea ejaculării.
Preludiul, rol cheie


Dacă iubitului îi place să treacă direct la treabă când e vorba de sex, e cazul să își schimbe "bunele obiceiuri" și să acorde mai multă importanță preludiului. Cu cât vei fi mai excitată în momentul penetrării, cu atât cresc mai mult șansele de a avea orgasm simultan. Învață-l cum și unde să te atingă pentru a-ți năuci simțurile.


Este extrem de dificil de a atinge orgasmul simultan în timpul unei partide de sex deoarece sunt mai mulți factori de luat în considerare, nu doar intențiile. Cu toate astea, nu vă lăsați bătuți de prima dată dacă nu reușiți de prima dată! Repetiția este mama învățăturii dar este și extraordinar de plăcută în acest caz!


(sursa:www.cosmopolitan.ro)




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 29 Ianuarie 2014
Stire din Life and Style : Domină-ți iubitul în pat
Miercuri, 29 Ianuarie 2014
Stire din Life and Style : Ce le face pe femei fericite cu adevărat
Marţi, 28 Ianuarie 2014
Stire din Diverse : Cum întreții chitul de rosturi
Pagina a fost generata in 0.4949 secunde