Jocuri erotice pentru un weekend fierbinte în doi

1056
Jocuri erotice pentru un weekend fierbinte în doi - jocurierotice-1390835961.jpg
Gata cu munca, e timpul să încingeți atmosfera în dormitor! Rutina iese din program măcar pentru câteva ore, dacă nu chiar pentru întreg week-endul, pentru acelea dintre voi care au norocul să nu trebuiască să gătească sau să se ocupe de curățenie. Chiar și în cazul în care trebuie să dați atenție îndeletnicirilor casnice, nu strica o mică pauză de joacă. Iată câteva sugestii care va vor ajuta să vă destindeți și să vă distrați copios în dormitor! 


Bomba cu ceas 


Folosește un cronometru și stabilește o perioadă de aproximativ 10-20 de minute, în care să faceți orice vă trece prin cap. Nefiind posibilă avansarea rapidă a actului sexual, vă veți putea concentra pe preludiu, care cu un strop de creativitate poate deveni cea mai fierbinte experiența pe care ai trăit-o vreodată. 


"Baba oarba"


Nu-ți trebuie decât o eșarfă sau o cravată pe care să i-o legi la ochi. Atinge-l cu un obiect sau mângâie-l cu o curea, cu un cub de gheață sau cu o pană. Dacă ghicește, e rândul lui să te lege la ochi și să îți aplice același tratament. Dacă nu, continuați până când se încinge de plăcere, fiindcă faptul că nu vede sporește sensibilitatea și se simte vulnerabil, ambele fiind afrodiziace puternice. 


Fata bună, fata rea 


O lovitură aplicată corect dă naștere unei senzații contradictorii, de durere amestecată cu plăcere. Partea bună a acestui joc este ca pentru fiecare pedeapsă pe care o primești, ai lansa de a căpăta și o recompensă, sub forma unei mângâieri sau stimulări la alegerea partenerului, dacă reușești să găsești tot atâtea lucruri bune pe care să le mărturisești.(sursa:www.feminis.ro)


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 28 Ianuarie 2014
Stire din Diverse : Cum întreții chitul de rosturi
Marţi, 28 Ianuarie 2014
Stire din Diverse : Sfaturi despre ghivecele pentru plante
Marţi, 28 Ianuarie 2014
Stire din Diverse : Cum să dai, subtil, culoare casei
Pagina a fost generata in 1.129 secunde