Îndrăgostită de un narcisist? Cum afli crudul adevăr

412
Îndrăgostită de un narcisist? Cum afli crudul adevăr - indragostitadenarcisist-1484485772.jpg
Oricine a avut ocazia de a interacționa cu un narcisist știe că, dacă îi vei arată că ești o persoană amabilă, el va deveni din ce în ce mai agresiv și mai răutăcios. Ei au impresia că este normal să fie duri și răi și chiar se vor lăuda cu această abilitate a lor. Narcisiștii te vor bombarda cu dovezi de iubire, îți vor da zeci de mesaje și telefoane și vor dori să te vadă oricât de des este posibil, îți vor spune că ești perfectă. Nu te lasă amăgită, fac aceste lucruri pentru a se asigura că ești dependentă de el, dar și pentru a-ți testa limitele. Acesta este momentul în care trebuie să arăți că ești puternică și ai încredere în tine. Nu-l lasă să te influențeze, deoarece asta îl va face să se comporte cu tine ca un tiran. 


Sunt predispuși la a înșela 
Narcisiștii vor face orice pentru a-și proteja sentimentele și pentru a-și alimenta ego-ul. Și asta înseamnă că sunt dispuși să te rănească. De asemenea, un narcisist se consideră bărbatul perfect, inclusiv în dormitor, și din acest motiv va vedea fiecare partidă de sex ca pe un cadou pe care ți-l face și pentru care ar trebui să fii recunoscătoare. 


Se consideră singurii de pe lume care știu totul, despre orice și singurii capabili să poarte o discuție inteligentă și despre subiecte complicate. Vor face orice pentru a te determină să schimbi lucrurile în care crezi sau pe care consideri că le cunoști și te vor epuiza emoțional. 


Vor să fie mereu în control 
Din cauza nevoii lor de a se simți puternici și speciali, narcisiștii vor evita situațiile pe care nu le pot controla. Fiecare persoană cu care intră în contact este considerată automat ca o extensie a propriei persoane și nu ca un individ cu convingeri și sentimente. Sunt atrași mereu de persoane care au un simț scăzut al respectului de sine, deoarece le va fi mai ușor să îi controleze. 


Mint des. Despre orice 
Fie că este vorba de ceva minor, precum serialul lor preferat sau minciuni importante, precum faptul că îți va fi fidel, narcisiștii nu simt nevoia să spună adevărul, deoarece consideră că adevărul este plictisitor. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 16 Ianuarie 2017
Stire din Life and Style : Sex constant, memorie mai bună
Pagina a fost generata in 1.4711 secunde