Domină-ți iubitul în pat

465
1
Domină-ți iubitul în pat - msexuldeimpacarebeneficpentrucup-1390917589.jpg
"Deasupra" partenerului în dormitor este un lucru la care visează multe femei. Unele dintre ele au o anumită tactică cu partenerul lor, altele, în schimb, nu reușesc să-și domine iubitul în pat, deși îl cunosc de foarte mult timp.
Statisticile arată că în cazul în care vrei să-ți domini iubitul este indicat să îți dezbraci partenerul și refuzi să te lași dezbrăcată. Acest principiu nu trebuie aplicat întotdeauna, ci în special atunci când vrei să-l surprinzi sau să reaprinzi flacăra iubirii dintre voi.

Schimbând rolurile, începând cu momentul în care tu te vei dezbrăca prima, vei începe să îl surprinzi, pentru că el era obișnuit să facă acest pas.


Dominatul partenerului nu trebuie să depășească granițele și să se transforme într-un joc obraznic, care să nu-l implice și pe el, pentru că atunci va dori să se încheie această scenă erotică și este posibil să se ajungă și la dispute.


Încearcă pe lângă momentul intim pe care vrei să-l creezi să lași loc de mai multă flexibilitate, pentru că ți-ar putea strica jocul, și dacă nu este într-o stare de spirit potrivită, ar putea fi chiar intrigat de "posesivitatea" ta.


Dacă ești o femeie mai autoritară și oarecum posesivă și până acum ți-ai învățat partenerul să-l domini, ai putea să-l surprinzi lăsându-l pe el să facă primul pas.


Indiferent ce tip de femeie ești sau ce rol vrei să interpretezi, important este să-ți implici și iubitul și să te adaptezi în funcție de dorințele lui, și să-l determini să facă și el parte din piesa pe care dorești să o pui în practică.

(sursa.www.femina.ro)


Comentează știrea

hahahaha
29 ianuarie 2014
ai aici sa dominati barbatii?

voi sunteti... cu capu? si cum il domini cand iti baga... supozitoru? Sau cand lucreaza sus? f.. obsedatelor! mai terminati cu prostiile! Nu de alta, dar oricand gasesti o femeie ce doreste sa nu domine un brabat! fie pe bani, fie din pua placere... se pare ca voi aveti mania sadica de a distruge oprice cuplu fericit, cu sfaturile voastre!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 29 Ianuarie 2014
Stire din Life and Style : Ce le face pe femei fericite cu adevărat
Marţi, 28 Ianuarie 2014
Stire din Diverse : Cum întreții chitul de rosturi
Marţi, 28 Ianuarie 2014
Stire din Diverse : Sfaturi despre ghivecele pentru plante
Pagina a fost generata in 1.264 secunde