Cinci moduri tăcute prin care îți arată că te iubește

438
Cinci moduri tăcute prin care îți arată că te iubește - moduri-1423655245.jpg
Te îngrijorează faptul că nu prea îți spune că te iubește? Atunci fii mai atentă la gesturile sale. Dacă bărbații nu își exprimă sentimentele prea des pe care orală, sigur arată acest lucru prin limbajul corpului. Trebuie doar să îi urmărești gesturile:

Tu ești pe primul loc, mereu

Un bărbat care e îndrăgostit sau iubește o femeie îi va arăta asta prin cele mai mici gesturi. Dacă înainte un bărbat era numit "galant" pentru atenția pe care o acorda femeii de lângă el, acum aceste mici gesturi arată mai degrabă afecțiunea și sentimentele frumoase pe care le nutrește. De la căratul pungilor de cumpărături ca tu să nu obosești și până la grija față de obiectele tale (nu doar de tine) sunt lucruri pe care le face cu dragoste.

Nu vrea sex de fiecare dată

Pentru femei într-adevăr este mai important să audă cele două cuvinte de amor, dar trebuie să știi că nu cuvintele sunt totul. Partenerul tău – iubitul, soțul – îți poate spune că te iubește prin atingeri plăcute, ca o îmbrățișare atunci când vii acasă după o zi îngrozitor de stresantă sau grea la serviciu sau atunci când vă culcați și te ia în brațe sau te ține de mână. Toate aceste mângâieri nu trebuie să ducă neapărat la sex, ci la o intimitate pe care rareori o întâlnești alături de bărbați care nu te iubesc cu adevărat.

Vrea să trăiască experiențe noi alături de tine

Poate bărbatul de lângă tine nu este cel mai afectuos din lume, iar atingerile sale sunt mai rare, însă un mod sigur prin care îți arată că te iubește este chiar planul pe care îl face pentru vacanța voastră, planul pentru următoarea cină în oraș. Toate aceste idei de lucruri de făcut împreună sunt modul lui de a-ți arăta că te iubește – vrea să vă faceți cât mai multe amintiri frumoase împreună.

Știe să te aprecieze

Mulți psihologi și consilieri de cuplu sunt de părere că aprecierea reciprocă este o sursă de hrană într-o relație sănătoasă și echilibrată. Mai exact, un mulțumesc spus din toată inima, atunci când ai făcut ceva pentru el – de exemplu i-ai pregătit ceva de mâncare sau i-ai călcat o cămașă – este un mod de a exprima dragostea la fel de puternic ca cele două cuvinte "te iubesc".

Își face timp pentru relația voastră

Viața poate deveni destul de complicată – aveți amândoi locuri de muncă stresante și obositoare, cu siguranță sunt zile în care lucrați până târziu, iar seara niciunul nu mai are chef de treburile casei. O dovadă evidentă că te iubește, chiar dacă nu îți spune asta, este că te ajută de fiecare dată, indiferent de cât de obosit este. Vrea să fie alături de tine și îți arată că te poți baza pe ajutorul lui cu adevărat. Este un mod tăcut prin care îți spune că te iubește.(sursa:www.avantaje.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Duminică, 08 Februarie 2015
Stire din Politică-Administrație : Cum va vota PNL în cazul Elenei Udrea
Pagina a fost generata in 0.7869 secunde