Ce efecte are alcoolul asupra sexului

226
Ce efecte are alcoolul asupra sexului - alcoolsisex-1420719194.jpg
Alcoolul poate avea atât efecte benefice, cât și efecte negative asupra organismului nostru, dar oare cum influențează băutura sexul? 


În cantități... să le spunem decente, alcoolul te poate ajuta, reducând anxietatea. Cu siguranță ai trecut și tu prin momente în care erai foarte emoționată din cauza primei nopți alături de un bărbat, iar un pahar de vin te-a făcut să te mai relaxezi, deci știi despre ce vorbim. Dar alcoolul nu numai că declanșează dorința, ci reduce și dezinhibițiile. Te vei simți mai în largul tău în timpul sexului, uitând pentru moment de complexele tale.


Cafeaua poate anula efectele negative ale alcoolului


Cele mai puternice efecte afrodisiace le are vinul, și mai exact vinul de Porto. Se pare că cel mai potrivit ar fi vinul alb, servit alături de căpșuni. În trecut, artiștii francezi obișnuiau să bea absint din același motiv, dar și unele lichioruri cresc libidoul.


Din păcate, atunci când exagerezi cu alcoolul, o noapte pasională se poate transforma într-un dezastru. Trebuie să ne cunoaștem organismul și limitele acestuia pentru a ne bucura de o partidă reușită de sex.


Dacă ți s-a întâmplat vreodată să bei puțin cam mult înainte de sex, probabil ai observat că penetrarea s-a făcut ceva mai greu și nu simțeai foarte multă plăcere. Acestea sunt două dintre efectele negative ale alcoolului: în primul rând, scade lubrifierea vaginului, motiv pentru care penetrarea este mai dificilă, iar raportul sexual poate fi puțin dureros. Apoi, terminațiile nervoase ale organelor genitale (atât la femei, cât și la bărbați) sunt puțin amorțite, astfel încât niciunul dintre parteneri nu va simți la fel de multă plăcere ca în mod normal.


Mai sus spuneam că alcoolul crește dorința sexuală, însă dacă acesta este consumat în cantități mari sau prea des, poate scădea libidoul la bărbați. De regulă această problemă trece de la sine, odată cu oprirea consumului de alcool aproximativ 4-5 săptămâni. Dacă persoana în cauză consumă alcool de foarte mult timp, mai avem o veste proastă: testiculele pot deveni atrofiate.


După cum vezi, consumul de... orice trebuie făcut cu moderație, iar acest lucru este valabil și în cazul alcoolului.(sursa:www.cosmopolitan.ro)


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 4.0885 secunde