Barbati care trebuie evitati

195
Barbati care trebuie evitati - trebuieevitati-1420365582.jpg
Nu seamănă oamenii unii cu alții, dar cu toate acestea se poate face o lista a bărbaților care trebuie evitați, dacă ții la fericirea ta! Anumite detatalii din comportamentul bărbaților, anumite reacții ar trebui să fie în măsură să te pună în gardă și să-ți arate anumite trăsături de personalitate periculoase pentru fericirea ta și pentru o relație de lungă durată.

Bărbatul obsedat de control. Este genul de bărbat care domină și vrea să ia numai el deciziile fie că este vorba de tine, de familie sau de relația voastră. De la alegerea restaurantului unde să mâncați și la ce film să vizionați, până la a decide cu cine ar trebui să te vezi în oraș și cum să te îmbraci. Alături de o astfel de persoană este imposibil să trăiești normal și îți va anula personalitate. În cel mai bun caz vei fi un fel de păpușă, în cel mai rău caz vei deveni o umbră în relația cu el.

e compară cu fosta prietenă și vrea să-i semeni. Este un bărbat periculos și o relație cu acest gen trebuie categoric evitată.

Este bărbatul obsedat de un anume gen de femeie și o să facă tot ceea ce este posibil să te facă se semeni cu fmeia din visul lui. Fugi și nu te uita în urmă!

Se plânge de tine. De fiecare dată când faci ceva îți reproșează că nu ai făcut bine acel lucru bine. Mai mult decât atât, te consideră vinovată de toate lucrurile pe care le-ai făcut până acum și de efectele acestora. Este o formă accentuată a bărbatului care este obsedat de control, este un despot care îți va face viața un iad. În final te va face să nu mai poți lua decizii, să-ți pierzi respectul și încrederea în tine și sp nu mai poți acționa fără "sfatul", controlul și supravegherea lui.

Este perfecționist. Are numeroase criterii în care tu trebuie să te încadrezi. Critică și contrazice pe toată lume, el fiind singura persoana care știa, care are dreptate și care poate cu adevărat să decidă ceea ce este bine și ceea ce este rău. Este genul de bărbat care îți cere să știi să gătești, să ai o anumită greutate, să fii senzuală sau să vorbești cât mai multe limbi străine. Cu el lângă tine, totul este calculat. Acest bărbat nu se adaptează schimbărilor și mereu vei fi supusă unor standarde predeterminate.

Identifică aceste trasături depersonalitate în partenerul tăi și oricât de mult te-ar iubi, oricât de mult l-ai iubi tu pe el, evită-i și elimină-i din viața ta. (sursa:www.femeia.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 19 Decembrie 2014
Stire din Life and Style : Ce-si doresc barbatii
Vineri, 19 Decembrie 2014
Stire din Life and Style : 5 semne ca e bun in pat
Vineri, 19 Decembrie 2014
Stire din Life and Style : Calatoriile intresc relatia de cuplu
Joi, 18 Decembrie 2014
Stire din Politică-Administrație : Klaus Iohannis, DEMISIE din PNL
Pagina a fost generata in 0.8276 secunde