Alimente de consumat în dormitor. Ce-ți stârnește pofta de amor?

422
Alimente de consumat în dormitor. Ce-ți stârnește pofta de amor? - poftasex-1422875611.jpg
Secretul este să le consumi direct de pe trupul gol al iubitului tău. Iată câteva alimente cu efect afrodiziac care vor face preludiul mai fierbinte și vă vor stârni pofta de mai mult.

Căpșuni

Cu siguranță se numără printre fructele preferate de tine și știi că aduce numeroase beneficii sănătății. În plus, face parte și printre cele mai puternice afrodiziace. Așa că merită să le aduci în dormitor cu tine și să le împarți cu iubitul tău. Combină-le cu frișcă sau ciocolată și vei avea parte de un desert pasional.

Ciocolata

Este unul dintre cele mai delicioase și erotice alimente care dau dependență. Consumat cu iubitul tău îți poate oferi un moment senzual și merită chiar dacă poate păta cearșaful. Optează entru ciocolata neagră, cremă sau cubulețe, și folosește-o pentru a une în practică cele mai fierbinți fantezii.

Banane

Nu numai forma lor le oferă puteri afrodiziace, ci și nutrienții pe care îi dețin. Datorită conținutului bogat în bromelaină (o enzimă ce crește libido-ul sexual), potasiu, magneziu și vitamina B, banana se numără printre cele mai bune afrodiziace. În plus, asigură energia necesară pentru o partidă de sex pasională.

Strugurii

Încă din cele mai vechi timpuri au fost asociați cu bunăstarea și senzualitatea. Ideali pentru preludiu, strugurii aduc și numeroase beneficii pentru sănătate și frumusețe. Hrănește-ți iubitul cu boabe mari de strugure și lăsați-vă cuprinși de pasiune.

Stridii

Considerate adevărate delicatese, stridiile fac minuni pentru viața sexuală. Datorită conținutului bogat în zinc, un mineral esențial pentru producerea de testosteron și dopamină, substanțe ce cresc apetitul sexual, stridiile fac parte dintre cele mai puternice afrodiziace.

Frișca

Un tub cu frișcă nu trebuie să-ți lipsească din frigider. Pe lângă decorarea salatelor de fructe sau prăjiturilor, această cremă minunată poate fi tot ce aveți nevoie pentru a trăi fanteziile erotice. Dacă urmezi o dietă pentru slăbit, poți opta pentru frișca low-fat.

Mierea

Dulce și cu numeroase beneficii asupra sănătății, mierea este și un puternic afrodiziac. Efectul este dat de conținutul ridicat de bor, un mineral care ajută la metabolizarea estrogenului, hormonul feminin. Studiile arată că acest mineral poate, de asemenea, să ridice nivelul de testosteron din sânge, hormon responsabil pentru creșterea libidoului atât la bărbați, cât și la femei.(sursa:www.eva.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 16 Ianuarie 2015
Stire din Life and Style : Amor fără obligații
Marţi, 13 Ianuarie 2015
Stire din Life and Style : Ce-și doresc bărbații
Pagina a fost generata in 0.4428 secunde