X
X
Mai multe ştiri online:

Topul bancurilor din comunism

Ştire online publicată Miercuri, 14 Ianuarie 2015. Autor: Cuget Liber Online.
l Ce-a fost înainte: oul sau găina? Mai înainte au fost de toate. (cules pe 12 noiembrie 1979)

l Ce-i mai rece și mai rece decât apa rece? Apa caldă. (17 ianuarie 1985)

l Când a plecat de-acasă, Prunariu i-a lăsat mamei un bilet pe masă: "Am plecat în Cosmos. Vin peste o săptămână". Când vine, găsește pe masă un bilet de la maică-sa: "Am plecat după brânză. Nu știu când vin". (26 mai 1981)

l Un tip trecea pe stradă ținând în mână, cu mare grijă, un sul de hârtie igienică. Trecătorii îl priveau invidioși, iar unul chiar l-a întrebat: "Nu va supărați, de unde l-ați luat?", "Acum câteva minute l-am scos de la Nufărul..."

l La ușa unui apartament sună un puști: "Tanti, ai făcut supă?", "Da, puișor, vrei să guști și tu?", "Nu, mulțumesc", "Atunci, de ce-ai venit?","Te roagă mama să ne împrumuți și nouă osul". (6 decembrie 1982)

l Din dispoziția lui Ceaușescu s-au făcut experimentări și încrucișări de meri, pentru a se crea un soi de măr pitic, de numai 50 de cm, pe care să-l poată culege și Șoimii Patriei. (28 septembrie 1983)

l Ultima dorință a românilor, privind familia Ceaușescu: să moară Nicolae, iar Elena să trăiască din meditații la chimie! (28 decembrie 1988)

l De ce a luat comuna Scornicești titlul de "Erou al noii revoluții agrare"? Pentru că a crescut cel mai mare bou.

l De ce n-a luat și comuna Petrești titlul de "Erou al noii revoluții agrare"? Pentru că anul acesta nu s-a acordat titlul și pentru cea mai mare vacă. (3 ia-nuarie 1987)

l Un milițian prinde o pereche făcând dragoste într-un boschet. Îi duce la secție și, de aici, în fața tribunalului. La proces, fata e felicitată pentru patriotism și băiatul pentru inițiativă. Milițianul e arestat pentru întrerupere ilegală de sarcină. (17 martie 1984)

Distribuie :

Articole pe aceeaşi temă

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.1718 secunde