Stewardesa rezolvă orice problemă

489
Stewardesa rezolvă  orice problemă - stewardesajpeg-1491566396.jpg

Articole recomandate

O tânără înfumurată striga în avion cu o voce pițigăiată:

- Vreau să mă mutați de pe acest loc!

- De ce doamnă? Care este problema? o întrebă însoțitoarea de bord.

- Nu vezi că m-ați așezat lângă un negru? Crezi că pot suporta asta, tot zborul?

Uuupss! Problemă rasială, își spune însoțitoarea de bord în mintea sa. Aruncă o privire către ceilalți pasageri și vede că toate privirile sunt ațintite asupra ei. Toți așteaptă răspunsul său. Se uită la bărbatul de culoare de lângă înfumurată și-l vede cum se uită șocat la dânsa, fără să îndrăznească să spună ceva. Hainele îngrijite și privirea inteligentă trădează un intelectual ce pare a merge la o conferință.

- Voi încerca să văd ce pot face, doamnă, îi răspunde femeii, zâmbind.

Se duce până în spatele avionului. Este așa cum a bănuit. La "economic" toate locurile sunt ocupate. Știa asta, dar trebuia să se convingă. Simte în ceafă privirile a zeci de oameni. Toți sunt curioși să vadă cum se va dezamorsa situația aceasta tensionată. Ajunge din nou la femeia cu voce stridentă:

- Stimată doamnă, după cum am bănuit, avionul este plin. Și face o pauză, în care o privește și o vede cum stă gata să explodeze de revoltă și de scârbă, apoi continuă:

- Singurele locuri libere sunt la clasa întâi. Va trebui să am acceptul căpitanului, pentru a putea muta o persoană la clasa întâi.

Dintr-odată, o vede cum ia o față victorioasă și întâmpină toate privirile dezaprobatoare, cu un aer de superioritate. Toți pasagerii privesc supărați. Toți se așteptau de la însoțitoarea de bord să o pună la punct, pe această femeie. Ajunge la căpitan și-l întreabă dacă poate muta o persoană de la "economic", la "business", din motive rasiale.

Căpitanul îi spune să procedeze cum crede ea de cuviință, ca să rezolve situația. Cuvintele lui "am încredere în tine, știu că te vei descurca minunat" i-au adus un zâmbet pe buze. Deja se simțea mai bine și acum putea gestiona orice situație dificilă. Cu acordul căpitanului, se întoarce la femeia isterică. Zâmbind din toată inima, stewardesa, spune:

- Stimată doamnă, căpitanul a fost de acord. Nimeni nu este obligat să stea lângă o persoană dezagreabilă.

Un murmur de nemulțumire s-a auzit în tot avionul. Femeia jubila. Negrul tăcea. A lăsat murmurul să se stingă și, exact când femeia începea să-și strângă lucrurile, stewardesa a continuat:

- Domnule, ați fi așa de amabil să mă urmați la clasa I? În numele întregii noastre companii, pilotul vă cere scuze pentru faptul că ați fost pus în situația de a avea lângă dumneavoastră o persoană atât de neplăcută!

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 08 Aprilie 2017
Stire din Fun : Ofertă la bordel
Sâmbătă, 08 Aprilie 2017
Stire din Fun : Când soția te bagă în belea
Sâmbătă, 08 Aprilie 2017
Stire din Fun : Concurs de potență, finala mondială
Sâmbătă, 08 Aprilie 2017
Stire din Fun : Cum să-ți păcălești nevasta
Sâmbătă, 08 Aprilie 2017
Stire din Fun : Bulă se înrolează în armată
Sâmbătă, 08 Aprilie 2017
Stire din Fun : Motive…
Sâmbătă, 08 Aprilie 2017
Stire din Fun : Bancuri
Vineri, 07 Aprilie 2017
Stire din Fun : Bancuri
Joi, 06 Aprilie 2017
Stire din Fun : Intenții bune
Pagina a fost generata in 0.734 secunde