O nouă expansiune a hărții și mai multe evenimente periculoase în jocul Escape from Tarkov

162
O nouă expansiune a hărții și mai multe evenimente periculoase în jocul Escape from Tarkov - escapefromtarkov-1597405722.jpg

Articole recomandate

Noile patch-uri aduc actualizări importante în jocul Escape from Tarkov, iar varianta 12.7 vine cu o expansiune a hărții, dar și cu numeroase evenimente periculoase. Aceste schimbări și completări aduse jocului, de la noi inamici și noi arme, la o extindere semnificativă a hărții, toate acestea sunt așteptate cu sufletul la gură de playerii pasionați de acest joc.
Cei de la https://www.mandategame.com/ notează cele mai importante actualizări, pentru a le oferi participanților în joc posibilitatea de a fi la zi cu toate schimbările inregistrate. 


Cea mai importantă schimbare în Escape from Tarkov constă în extinderea hărții Vama


Cea mai mare schimbare constă în extinderea celei mai vechi hărți din joc și anume Vama. Noua extindere face ca harta să își mărească dimensiunea cu 30 % prin deschiderea unei noi secțiuni la sud de zona de construcție, precum și deblocarea mai multor clădiri, inaccesibile anterior.
Unul dintre cele mai importante aspecte în acest joc este reprezentat de mediul plin de detalii, iar zona nouă respectă această rigurozitate și atenție la toate aspectele importante. Zona este amplasată în infrastructura industrială, fiind presărată cu clădiri dârmate și armament greu. Schimbarea aduce mai multă viață în Vama, o hartă care anterior își pierduse cu mult popularitatea din cauza lipsei rutelor sigure. 


A fost inclusă o varietate de arme noi


Pe lângă faptul că jucătorii trebuie să fie mult mai tehnici acum, având în vedere ca noile facilități vin și cu o serie de dezavantaje, playerii trebuie să facă cunoștința și cu noi arme. Noul update aduce arme noi și muniție nouă, inclusiv un lansator de grenade cu un singur tir, FN GL40. În timp ce lansatoarele de grenade sunt deja în joc de mai mult timp, sub forma celor staționare AGS 30 de pe Reserve, aceasta este prima dată când jocul oferă și o variantă portabilă.
Lansatorul de grenade este mai puternic și poate fi folosit în 5 moduri diferite. Grenadele aruncate pot să distrugă echipe întregi de jucători dintr-o singură lovitură. În timp ce costurile ridicate și muniția rară împiedică această armă să devină supraabundentă, fiecare player ar trebui să fie cu ochii pe ea.


Alte modificări aduse de noul update


Nu doar Vama se modifică în Tarkov ci și Shoreline, care va avea un nou personaj numit Sanitar. Acesta poate fi găsit în zonele de healing, lângă cabană și în diverse alte zone de pe hartă. Sanitar este un fost doctor care își utilizează abilitățile pentru a se vindeca pe sine și pe cei din jur, dar și de a se proteja cu o varietate de moduri de luptă noi;
Având în vedere acest aspect, este clar că cei care lucrează la Escape from Tarkov cheats vor avea ceva de lucru până când vor reuși să acopere toate noile modificări aduse. Jucătorii vor avea acces la toate noile aspecte, chiar dacă unii dintre ei vor suferi efecte secundare, potențial devastatoare. Spre exemplu, noul Cocktail Obdolbos oferă viteze foarte mari la sprint și salt, însă oferă și o debufare în ceea ce privește rezistența la durere care durează pe tot parcursul raidului. Mai multe cheaturi aici: https://www.mandategame.com/escape-from-tarkov-hacks-cheats-aimbot-esp/.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 14 August 2020
Stire din Fun : E trei dimineața, idiotule!
Miercuri, 12 August 2020
Stire din Fun : Când trebuie să îți ții gura
Miercuri, 12 August 2020
Stire din Fun : Dar o fată nu aveți?
Miercuri, 12 August 2020
Stire din Fun : Tată, am probleme cu diriginta!
Pagina a fost generata in 0.584 secunde