Londra apelează la "energie pozitivă" în lupta cu UE! Vezi cine și-a oferit serviciile!

158
Londra apelează la

Articole recomandate

Celebrul magician Uri Geller, care de 50 de ani pretinde că îndoaie linguri numai prin puterea minții sale, dorește în prezent să-și pună 'puterile psihice' în serviciul guvernului britanic pentru a 'înmuia' Uniunea Europeană cu privire la Brexit, potrivit Agerpres.

Britanico-israelianul de 73 de ani își oferă serviciile într-o scrisoare trimisă lui Dominic Cummings, consilier special al premierului britanic Boris Johnson, care îi invitase la începutul lunii ianuarie pe 'ciudații' și 'marginalii cu aptitudini bizare' să lucreze în serviciul guvernului de la Londra. 'Spuneți că sunteți în căutarea cuiva de la 'frontierele științei predictive'? Ei bine, nu căutați prea departe', scrie Uri Geller în scrisoarea sa de motivație. 'Am adevărate puteri psihice, este suficient să întrebați Mossadul (serviciul de informații externe israelian) și CIA (serviciul de informații american) sau Pentagonul (Ministerul Apărării american)', spune el. Cariera sa publică de magician nu a fost de fapt decât o 'mască perfectă' pentru a-și ascunde activitatea de spion pentru serviciile secrete americane și israeliene, susține Uri Geller. 'În activitatea mea de spion, am participat la operațiunea Furtună în deșert (în Irak, în 1991), am ajutat la localizarea tunelurilor secrete în Coreea de Nord și mi-am folosit competențele pentru a sustrage documente diplomatice cruciale în drum spre Moscova', mai afirmă el.

În timp ce Regatul Unit intră într-un an de discuții dure cu UE cu privire la relațiile lor comerciale după Brexit, magicianul sugerează să-și folosească puterile asupra negociatorului european Michel Barnier. El pretinde că deja l-a ajutat pe Boris Johnson să câștige alegerile legislative din decembrie, datorită unei linguri 'pline de energie pozitivă' pe care i-a dat-o.

Dominic Cummings publicase săptămâna trecută pe blogul său un anunț neobișnuit de recrutare, care făcea campanie pentru o diversificare a profilurilor în serviciul public. Printre profilurile căutate figurează oamenii de știință specializați în statistică, dezvoltatori software, economiști, dar și 'ciudați și marginali cu aptitudini bizare'.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 20 Decembrie 2019
Stire din Actual : BREXIT, un nou termen: 31 ianuarie 2020
Sâmbătă, 14 Decembrie 2019
Stire din Actual : Brexitul e inevitabil!
Pagina a fost generata in 0.3485 secunde