Iubirea pentru feline nu cunoaște limite…

372
Iubirea pentru feline nu cunoaște limite… - dddd-1577122082.jpg

Articole recomandate

Dita Agusta, o femeie casnică de la periferia orașului Jakarta, trăiește alături de 250 de pisici pe care le-a salvat de pe stradă și pe care le îngrijește într-un adăpost construit special pentru ele, sperând că, într-o zi, felinele vor fi adoptate, informează Reuters, citată de Agerpres.

"Îmi este greu să văd pisici abandonate pe străzi", a declarat Dita Agusta, în vârstă de 45 de ani. Femeia și-a dorit să salveze pisici încă de când era copil, când vedea aceste animale fără stăpân alergând libere prin cartier.

Când ea și soțul ei, Mohamad Lutfi, proprietarul unei ferme piscicole, s-au mutat în urmă cu patru ani din orașul Bekasi, aflat în provincia Java de Vest, într-o locuință mai spațioasă din Parung, în aceeași provincie, la sud de Jakarta, Dita și Mohamad au început să ia măsuri și să adăpostească pisici.

În prezent, cuplul cheltuie cel puțin un milion de rupii (72 de dolari) în fiecare zi pentru a acoperi costul alimentelor, medicamentelor și nisipului necesar igienei celor 250 de pisici. Ei au angajat o echipă de cinci oameni pentru a curăța întreaga locuință de două ori pe zi, pentru ca adăpostul să fie igienic.

Femeia susține că nu adoptă pisici care sunt într-o stare bună de sănătate, ci doar pe cele care au nevoie de îngrijire, iar felinelor cu dizabilități le oferă adăpost pe perioadă îndelungată.

Deseori, Dita Agusta merge prin cartier și oferă mâncare fiecărei pisici pe care o întâlnește.

Toate cele 250 de pisici aflate în adăpost sunt castrate pentru a ține sub control numărul felinelor. Pisicile primesc toate îngrijirile necesare pentru a se asigura că nu reprezintă niciun risc de sănătate pentru comunitatea locală.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 07 Octombrie 2016
Stire din Actual : Statul Islamic  a interzis… pisicile
Pagina a fost generata in 1.0051 secunde