Horoscopul zilei. Ce spun astrele

Joi, 22 Octombrie 2020
384

Articole recomandate

Berbec: Ești capabil de gesturi ieșite din comun, menite să atragă atenția asupra ta și asupra propunerilor cu care te prezinți în fața celorlalți și la serviciu, și acasă. Bine ar fi să te și țină atitudinea asta.

Taur: Dacă privești cu optimism evenimentele care ţi se întâmplă în această etapă a vieții, o să ai succes enorm în schimbările pe care ai de gând să le efectuezi. Dinamismul şi energia te țin departe de rutină.

Gemeni: Începi să te ocupi personal de problemele importante, cum ar fi cele financiare. În cale, totuși, îți stă motivația negativă, teama de viitor. Ar fi bine să privești mai deschis spre oportunitățile de a le rezolva cu ajutorul cuiva.

Rac: Te vezi ajungând departe, suficient de departe cât să nu mai fii nevoit să suporți limitările impuse de nimeni. Încearcă să nu te mai amăgești, căci este posibil ca propriile constrângeri să fie de vină.

Leu: Ești convins că numai un gest foarte curajos te poate duce mai aproape de o realizare pe care o dorești cu adevărat. Ai dreptate, dar există și o condiție, să nu ignori riscurile.

Fecioară: Imediat te cuprinde entuziasmul celor cu care te întâlnești și te lași dus de acest val. După ce trece valul, va trebui să devii tu sursa acestei energii pozitive care te motivează.

Balanță: Te implici total în rezolvarea unor probleme legate de valorificarea unui talent. Este o intenție mai veche, care între timp a ajuns la maturitate. Familia şi persoanele dragi te vor susține, de aceea nu ezita să încerci ceva nou.

Scorpion: Îți merge mintea foarte bine și poți descoperi soluții deosebite pentru problemele din casă, din familie sau din interiorul tău. Sfaturile celor din jur îţi prind de mare folos, căci vin de la persoane care au experiență.

Săgetător: Poți primi sugestii dintre cele mai interesante de la apropiați, dar la fel de bine poți fi tu cel care vine cu propuneri ieșite din comun, în urma unor discuții cu cei din anturaj. Nu lua niciun sfat prea personal şi interpretează cu atenție mesajele ascunse.

Capricorn: Ești dispus să investești într-o cu totul altă direcție de dezvoltare decât cele pe care le-ai abordat până acum. E un gest curajos, iar intuiția îți spune că ești pe drumul cel bun.

Vărsător: Ai multe idei în cap, mai ales în legătură cu familia, cu casa, cu problemele nerezolvate din acest domeniu. Este un lucru bun, cu condiția să te ocupi personal de toate acestea, nu să le repartizezi altcuiva.

Pești: Ești agitat, iar rezultatele acțiunilor pe care le considerai de succes iminent nu te vor mulțumi nici pe tine, nici pe cei care le-au cerut. Ar fi mai bine să îți dozezi și eforturile, și voința.


Articole din aceeaşi secţiune

Joi, 22 Octombrie 2020
Stire din Fun : Ardeleanul şi Mobra sa minune
Joi, 22 Octombrie 2020
Stire din Fun : bancuri
Joi, 22 Octombrie 2020
Stire din Fun : Clientul nostru, stăpânul nostru
Miercuri, 21 Octombrie 2020
Stire din Fun : BANCURI
Marţi, 20 Octombrie 2020
Stire din Fun : N-am de unde să hrănesc trei femei…
Marţi, 20 Octombrie 2020
Stire din Fun : Horoscopul zilei. Ce prezic astrele
Marţi, 20 Octombrie 2020
Stire din Fun : bancuri
Luni, 19 Octombrie 2020
Stire din Fun : Rețeta celei mai bune ciorbe
Luni, 19 Octombrie 2020
Stire din Fun : Ce minunat este în armată!
Duminică, 18 Octombrie 2020
Stire din Fun : Când vrei să te angajezi în România
Pagina a fost generata in 0.2706 secunde