HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele

578
HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele - logohoroscop-1638557365.jpg

Articole recomandate

Berbec: Începi săptămâna în forţă. Optimismul şi farmecul personal te ajută să relaţionezi uşor cu cei din jur. Este o perioadă bună de negocieri şi de făcut contracte. Profită la maximum de tot ce-ţi oferă viaţa.

Taur: Abordezi lucrurile cu multă seninătate şi eşti plin de idei. Poţi să pui un proiect pe picioare sau să-ţi consolidezi poziţia în firmă. Ai nevoie de mai multă comunicare.

Gemeni: Te preocupă unele probleme legate de partea financiară. Vrei să faci o investiţie, dar nu-ţi asumi niciun risc. Pui greşit problema. Cine nu riscă nu câştigă!

Rac: Săptămâna asta îţi clarifici unele aspecte legate de anturajul tău. Vei afla cine-ţi este prieten adevărat. Pe viitor, atenţie sporită la persoanele care vor să-ţi intre în graţii.

Leu: O săptămână bună din punct de vedere financiar. Dezvolţi un proiect care aşteaptă de mult, de pe urma căruia vei avea un câştig important sau te vei implica în colaborări profitabile.

Fecioarăa: Şi la tine săptămâna este pe plus. Atragi banii cu uşurinţă. Eşti un bun negociator şi asta-ţi va mări veniturile. Dar ai grijă, pe cât de uşor îi câştigi, pe atât de repede scapi de ei.

Balanţă: La capitolul viaţă socială începi să dezvolţi unele abilităţi. Eşti comunicativ şi curajos. Abordezi cu uşurinţă teme tabu pentru tine şi este posibil să faci noi cuceriri.

Scorpion: Treci printr-o perioadă agitată, de reaşezări pe toate planurile. Vei depune înzecit efort pentru a ieşi cu bine din toate provocările. Noroc că eşti o persoană perseverentă şi ce nu te doboară te face mai puternic.

Săgetător: Week-end-ul tumultuos se răsfrânge şi la începutul săptămânii. Discuţiile tensionate din familie au dus la afectarea armoniei dintre părinţi şi copii. Nu uitaţi că este o perioadă dificilă pentru toţi, aşa că lăsaţi de la voi.

Capricorn: Te dedici cu toată convingerea rezolvării sarcinilor de serviciu. Ai chef de muncă şi te descurci de minune cu toate cerinţele. Nu exagera, că s-ar putea să mai primeşti suplimentar şi treburile altora.

Vărsător: Ieşi în evidenţă în tot ceea ce faci. Şefii şi colegii te apreciază pentru efortul şi implicarea ta din ultima vreme. În familie, lucrurile merg ca unse. Îţi doreşti o mică vacanţă pentru a-ţi reîncărca bateriile.

Peşti: Se anunţă o săptămână cu multe realizări şi bucurii mărunte. Simţi nevoia să faci ce-ţi place şi asta-ţi va aduce satisfacţie. Partea materială nu este de neglijat, dar momentan îţi urmezi visele.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 06 Decembrie 2021
Stire din Fun : Așa se fac clienții fideli
Luni, 06 Decembrie 2021
Stire din Fun : Ce este special la un magazin
Luni, 06 Decembrie 2021
Stire din Fun : Sugestia soției
Luni, 06 Decembrie 2021
Stire din Fun : Creditele în Sicilia
Luni, 06 Decembrie 2021
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 06 Decembrie 2021
Stire din Fun : Bancuri
Vineri, 03 Decembrie 2021
Stire din Fun : Asta e maşină englezească…
Vineri, 03 Decembrie 2021
Stire din Fun : BANCURI
Vineri, 03 Decembrie 2021
Stire din Fun : HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele
Pagina a fost generata in 1.3419 secunde