HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele

Marţi, 19 Octombrie 2021, 08:01
400
Berbec: Ai parte de o zi luminoasă, care nu te surprinde pentru că te invită să te întorci la propria sensibilitate și să privești problemele de acolo. Cu siguranță, le vei vedea altfel.

Taur: De la unul dintre prieteni poate veni o invitație sau o propunere pe care nu o vei putea refuza. Poate fi doar o discuție, dar multe se vor lămuri cu ajutorul ei.

Gemeni: Ești tentat să vezi doar partea care nu îți convine din munca pe care o faci în acest moment. O schimbare ar fi binevenită, dar poate fi doar o schimbare în atitudinea ta.

Rac: Este o zi de sensibilitate, care te invită să adopți un alt ritm de lucru și să abordezi altfel problemele care apar. Oamenii din jurul tău sunt mai importanți decât problemele pe care ți le fac.

Leu: Este important felul în care îți construiești relațiile de orice fel, aceasta este coloana vertebrală a vieții tale. Nimic nu poate compensa lipsa unor relații frumoase și durabile.

Fecioară: Ești mai atent la tine și la nevoile tale, ceea ce e un lucru bun, chiar dacă pare egoist. Așa vei reuși să te echilibrezi și să te poți ocupa și de ceilalți, așa cum îți dorești.

Balanţă: Speranțele tale legate de o colaborare ar putea fi risipite într-o clipă, dar să nu suferi deloc din acest motiv. Poate că ai renunțat, deja, la acel drum.

Scorpion: O alegere neinspirată ar fi să te orientezi doar spre rezolvarea unor probleme financiare, ignorând sursa acestora. Poate a venit momentul să prețuiești mai mult oamenii.

Săgetător: Ai tendința de a compara trecutul cu prezentul, ca să îți evaluezi realizarea dorințelor. Trebuie să recunoști că unele dorințe nici nu le-ai avut, dar ți-au adus daruri minunate.

Capricorn: Ar fi suficient să acorzi mai multă atenție apropiaților, să asculți ce spun și să te implici în rezolvarea problemelor pe care ți le prezintă. Beneficiile vor fi de ambele părți.

Vărsător: Ai nevoie de echilibru între responsabilitățile de la muncă și cele de acasă. Nu e ușor de găsit, dar merită să faci acest efort.

Peşti: Este posibil să devii mai sensibil și să vrei să fii mai atent la nevoile reale ale celor din familie. Ar fi un lucru bun, mai ales pentru tine și echilibrul de care ai nevoie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeaşi secţiune

Luni, 18 Octombrie 2021
Stire din Fun : Se mai întâmplă
Luni, 18 Octombrie 2021
Stire din Fun : Prizonierul vinovat
Luni, 18 Octombrie 2021
Stire din Fun : Cheile mănăstirii
Luni, 18 Octombrie 2021
Stire din Fun : Bancuri
Luni, 18 Octombrie 2021
Stire din Fun : HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele
Duminică, 17 Octombrie 2021
Stire din Fun : Examen de ieșire din spital
Duminică, 17 Octombrie 2021
Stire din Fun : Semne de sărăcie
Duminică, 17 Octombrie 2021
Stire din Fun : Ciobanul cu bâta lungă
Duminică, 17 Octombrie 2021
Stire din Fun : Bancuri
Duminică, 17 Octombrie 2021
Stire din Fun : HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele
Vineri, 15 Octombrie 2021
Stire din Fun : Ion şi Gheorghe merg cu trenul
Pagina a fost generata in 0.1863 secunde