HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele

404
HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele - logohoroscop-1634220340.jpg

Articole recomandate

Berbec: Răspunsurile tale la întrebările pe care le primeşti azi sunt surprinzătoare. Nimeni nu se aştepta ca tu să ai o aşa atitudine vizavi de o persoană pe care în trecut o apărai.

Taur: Lucrurile se schimbă des, şi nu mereu în bine. Dar asta nu înseamnă că trebuie să te laşi cuprins de starea depresivă. Din contră. Ia totul ca pe o provocare şi acceptă evoluţia ta ca individ.

Gemeni: Nici măcar imaginaţia nu te mai ajută să faci faţă situaţiilor care apar în viaţa de zi cu zi. Te simţi sleit de puteri, dar nu pentru că munceşti de zor, ci pentru că pui prea mult suflet acolo unde alţii strică.

Rac: Te cerţi ca la uşa cortului cu un prieten care se pare că te-a cam dezamăgit. Indicat ar fi să cădeţi de comun acord asupra lucrurilor, şi să vă împăcaţi de zor.

Leu: Lumea ştie una despre tine, tu încerci să arăţi altceva. Nu te strădui să pari ceea ce nu eşti pentru că nu vei impresiona pe nimeni. Din contră, vei atrage critici multiple.

Fecioară: Timpul tău este foarte preţios. Nu-l irosi cu oameni de la care nu ai ce învăţa, sau care nu te pot ajuta să te dezvolţi emoţional şi psihic. În toată povestea astea, tu eşti cel mai important.

Balanţă: Eşti genul de om care se lasă pe el pentru a-i mulţumi pe ceilalţi. Nu este simplu să faci totul ca la carte, mai acceptă şi greşeala în viaţa ta.

Scorpion: Chiar dacă le spuneai celor din jur că eşti mai mult decât pregătit pentru o schimbare esenţială, te-ai schimbat la 180 de grade. Nimeni nu-şi explică de unde vin nehotărârile tale.

Săgetător: Iertarea celor care te-au supărat este apă de ploaie pentru tine. Ai putea trece cu vederea orice lucru care te-a atins în mod direct. Dar te întrebi mereu de ce nu şi alţii se poartă aşa cum faci tu cu ei.

Capricorn: Ai de terminat treaba pe care o puteai face ieri, dar ai lăsat-o pe azi. O decizie neinspirată te aruncă într-o problemă de zile mari, din care cu greu vei ieşi.

Vărsător: Eşti martorul unei situaţii care pe tine nu te ajută sub nicio formă. Din această cauză vei fi pus în situaţia de a ţine cu cineva. Iar tu habar nu ai cum să reacţionezi. Vorbeşte deschis despre acest lucru cu toţi cei implicaţi în problemă.

Peşti: Nu te mai da bătut. Chiar dacă tu crezi că nu ai şanse de reuşită, vei vedea că treptat lucrurile se vor rezolva de la sine, mai ales dacă îţi menţii atitudinea pozitivă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 15 Octombrie 2021
Stire din Fun : Ion şi Gheorghe merg cu trenul
Vineri, 15 Octombrie 2021
Stire din Fun : Dorințe speciale
Vineri, 15 Octombrie 2021
Stire din Fun : Bancuri
Joi, 14 Octombrie 2021
Stire din Fun : Secretul unei căsătorii fericite
Joi, 14 Octombrie 2021
Stire din Fun : Propunere indecentă în tren
Joi, 14 Octombrie 2021
Stire din Fun : Jurnalul unui român normal
Joi, 14 Octombrie 2021
Stire din Fun : BANCURI
Joi, 14 Octombrie 2021
Stire din Fun : HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele
Miercuri, 13 Octombrie 2021
Stire din Fun : Nebunii vor să evadeze!
Miercuri, 13 Octombrie 2021
Stire din Fun : Săraca femeie…
Miercuri, 13 Octombrie 2021
Stire din Fun : Atenţie! Un număr de magie
Pagina a fost generata in 0.4468 secunde