HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele

Duminică, 05 Septembrie 2021, 08:32
401
Berbec: Este o zi foarte potrivită pentru a te ocupa de cei dragi, cu inima deschisă, fără să evoci amintirile neplăcute sau neîmplinirile.

Taur: Există pericolul să respingi o lecție de viață de mare valoare, doar pentru că nu îți convine persoana de la care vine acest mesaj.

Gemeni: Munca este principala ta preocupare și e bine că e așa, mai ales acum când ai cea mai mare nevoie de stabilitate. Ar fi bine să eviți stresul prelungit și intens, indiferent de motiv.

Rac: Ziua vine cu un alt ritm, mai lent și bazat pe o atenție specială față de oameni. S-ar putea să nu îți placă lentoarea, dar umanismul îți va încălzi inima.

Leu: Ai șansa unui nou început în relația de cuplu, nu de la zero, bineînțeles, ci dintr-un punct nou, care să îți permită să construiești altceva, mai frumos și mai bun.

Fecioară: Poate fi o zi frumoasă sau una obositoare și stresantă. Totul depinde de felul în care vei alege să reacționezi față de anumite decizii ale apropiaților.

Balanţă: Ai o problemă cu încrederea în sine, fie o reconstruiești acum de la zero, fie o menții la un nivel neverosimil, deși intuiești că nu e corect așa.

Scorpion: S-ar putea să te prindă pe picior greșit invitația de a acorda mai multă atenție emoțiilor pe care o aduce această zi. Chiar dacă aveai alte planuri, va trebui să le schimbi.

Săgetător: Îți poți face ziua mai frumoasă, cu condiția să fii tu cel generos și binevoitor cu cei dragi, chiar dacă vezi că au unele îndoieli în legătură cu tine și sentimentele tale.

Capricorn: Tendințele zilei sunt generoase, așa că vei avea posibilitatea de a alege cum să îți colorezi viața, în tonuri închise sau în culori frumoase, luminoase.

Vărsător: Ai multe de învățat de la cei din jur, în special de la partenerii de cursă lungă. Nu sunt cele mai comode învățăminte, dar sunt de mare preț pentru viitor.

Peşti: Poate fi ziua în care îți vei găsi preocupările potrivite pentru a împlini nevoile profunde ale sufletului. Așa vei descoperi de ce aveai senzația că îți lipsește ceva, tot timpul.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeaşi secţiune

Duminică, 05 Septembrie 2021
Stire din Fun : Cine va citi scrisoarea?
Duminică, 05 Septembrie 2021
Stire din Fun : I s-a plâns lui Caragiale!
Duminică, 05 Septembrie 2021
Stire din Fun : Cel mai frumos compliment
Duminică, 05 Septembrie 2021
Stire din Fun : Probleme la Casa Albă
Duminică, 05 Septembrie 2021
Stire din Fun : HOROSCOP
Duminică, 05 Septembrie 2021
Stire din Fun : Bancuri
Vineri, 03 Septembrie 2021
Stire din Fun : Instrucțiuni de spălat pisica
Vineri, 03 Septembrie 2021
Stire din Fun : Ce e de făcut dacă vin turcii…
Vineri, 03 Septembrie 2021
Stire din Fun : Cadouri de Sfântul Valentin
Vineri, 03 Septembrie 2021
Stire din Fun : Bancuri
Joi, 02 Septembrie 2021
Stire din Fun : Cine şi-a uitat Facebook-ul deschis?
Joi, 02 Septembrie 2021
Stire din Fun : Aşa atingi cel mai fin bărbierit
Pagina a fost generata in 0.237 secunde