HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele

Joi, 22 Iulie 2021, 08:17
266

Articole recomandate

Berbec: Minunile care se petrec în fiecare zi în viaţa ta îţi dau energia necesară să mergi mai departe indiferent de greutăţile prin care treci. Ai învăţat să controlezi emoţiile negative atât de eficient încât parcă nu ar exista.

Taur: O colaborare importantă, care va aduce beneficii multiple în viaţa ta, este pe cale să se concretizeze. Nu da înapoi, nu te speria de provocări, pentru că eşti cel mai bun din toată echipa.

Gemeni: Sfaturile tale nu sunt văzute cu ochi buni, mai ales atunci când cei din jur consideră că intenţiile sunt să desconsideri munca în echipă.

Rac: A fost un drum lung şi anevoios până ai reuşit să ajungi aici prin propriile puteri, dar satisfacţia imensă pe care o ai este răsplata pe care ai aşteptat-o cu sufletul la gură.

Leu: Banii sunt cea mai mare problemă cu care te confrunţi acum. Dar nu lipsa lor, ci faptul că îi gestionezi atât de defectuos îţi creează probleme. Stabilitatea financiară nu este punctul tău forte.

Fecioară: Atenţia ta este captată de o persoană foarte tonică şi cu chef de viaţă. Dacă ai putea să fii şi tu la fel, viaţa nu ţi s-ar mai părea atât de grea şi nedreaptă. Uneori, ai tendinţa să exagerezi lucrurile.

Balanţă: O informaţie eronată îţi strică ziua, dar nu te laşi înfrânt cu una cu două. O iei de la capăt mereu pentru că ştii că doar tu te poţi ajuta. Încearcă să fii mai relaxat.

Scorpion: Dacă vacanţa ta înseamnă doar stat la soare, eşti cel mai norocos om de pe pământ. Prietenii tăi au mult de lucru, iar tu eşti pus în situaţia de a te distra singur. Dar ţi-e bine aşa.

Săgetător: Minciunile pe care le-ai trăit în ultimul timp nu au făcut decât să te facă să vezi ce fel de oameni ai lângă tine. Ai mare grijă cui spui secrete, în curând s-ar putea să afli că mult prea multă lume a aflat prin ce treci.

Capricorn: Neînţelegerile din ultimul timp te-au făcut să îţi reprimi sentimentele şi să te închizi într-o lume numai a ta, din care nu vrei să ieşi sub nicio formă. Atitudinea ta este semnul că suferi mult.

Vărsător: Ai toate motivele să zâmbeşti. Veştile bune se ţin lanţ, ca să nu mai vorbim de o sumă de bani pe care o primeşti chiar de la primele ore ale dimineţii. Acum poţi afirma că eşti, în sfârşit, un om fericit!

Peşti: Bucuria pe care o împărtăşeşti azi cu cei dragi te încarcă cu energie şi te ajută să faci faţă unui stres cotidian care parcă ia amploare pe zi ce trece. Familia este ca o terapie pentru tine.

Articole din aceeaşi secţiune

Joi, 22 Iulie 2021
Stire din Fun : A venit reporterul în sat
Joi, 22 Iulie 2021
Stire din Fun : Blonda şi serviciul
Joi, 22 Iulie 2021
Stire din Fun : Bancuri
Miercuri, 21 Iulie 2021
Stire din Fun : De ce să nu fumezi marijuana în casă
Miercuri, 21 Iulie 2021
Stire din Fun : Ce meserie are tatăl tău?
Miercuri, 21 Iulie 2021
Stire din Fun : A murit un mecanic!
Miercuri, 21 Iulie 2021
Stire din Fun : Bancuri
Miercuri, 21 Iulie 2021
Stire din Fun : HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele
Marţi, 20 Iulie 2021
Stire din Fun : Nu te pune cu femeia gospodină
Marţi, 20 Iulie 2021
Stire din Fun : Soția, mai ceva ca o profesoară
Pagina a fost generata in 0.2947 secunde