HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele

288
HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele - logohoroscop16254874681625753626-1626784094.jpg

Articole recomandate

Berbec: Ai trecut prin multe momente care te-au făcut să te îndoieşti de aşa numitul noroc în viaţă. Însă acum, ai ajuns la concluzia că norocul ţi-l faci cu mâna ta şi dacă munceşti şi eşti perseverent poţi obţine totul. Succesul nu ţine de noroc ci de muncă susţinută.

Taur: Nu te mai crampona în chestii minore şi refuză să crezi că viaţa este dură şi nedreaptă cu tine. Este adevărat că poate ai de muncă mai mult decât ceilalţi, dar nu uita că lucrurile obţinute cu uşurinţă vor fi pierdute în acelaşi mod. Fii un luptător!

Gemeni: Ai decis să pui pe hârtie un plan care să îţi schimbe viaţa în bine, pas cu pas. De la locul de muncă şi până la sănătate, vrei schimbări pe toate planurile. Este timpul să ai grijă şi de inima ta.

Rac: Ai dat înapoi de o mie de ori, iar acum ai decis să o iei de la capăt. Ai ales un drum anevoios, dar în acest mod satisfacţia va fi şi mai mare. Nu te mai teme din cauza competiţiei, ci fă lucrurile pentru tine. Nu te mai compara cu ceilalţi.

Leu: Nu este de mirare că ai rămas cam singur în ultima perioadă. Nu te mai întreba de ce, ci întreabă-te ce te face să fii atât de orgolios şi cu nasul pe sus. Priveşte-i pe cei din jurul tău. Fiecare om este minunat în felul lui. Nu te mai crede tu cel mai bun dintre toţi!

Fecioară: Pui în balanţă câteva situaţii din care trebuie să extragi concluzii şi să iei decizii. Este un moment important pentru tine, şi reuşeşti să îl pui pe lista priorităţilor. Doar aşa vei avea mintea limpede să obţii rezultatul scontat.

Balanţă: Ai câteva îndoieli atunci când partenerul de viaţă îţi spune că pleacă în călătorii de serviciu tot mai des. Îl suspectezi de infidelitate, dar atenţie! Până la proba contrarie nu ar fi indicat să îi faci scandal sau scene de gelozie.

Scorpion: Dai ochii cu un om care ţi-a făcut un rău major şi pe care ai tot încercat să-l ocoleşti în ultima perioadă. Va fi testul suprem pentru tine. Dar fiindcă nu îţi place duşmănia vei face primul pas spre împăcare.

Săgetător: Cu iubirea stai destul de bine, mai ales acum că partenerul de viaţă ţi-a acceptat programul încărcat şi este alături de tine şi la bine şi la greu. Problemele din cuplu se rezolvă prin comunicare, nu prin despărţire!

Capricorn: Ai bifat cam multe cheltuieli în ultimele zile, motiv pentru care decizi să iei o pauză. Ar fi cazul să reîncepi să strângi, căci urmează câteva evenimente care te vor lăsa cu o gaură serioasă în buget, chiar şi cu datorii.

Vărsător: Nu prea are importanţă unde alegi să pleci în perioada următoare, din moment ce familia îţi va fi aproape. Este momentul să petreci mai mult timp cu cei dragi, pentru că mai devreme sau mai târziu vei realiza că familia este cel mai important dar al vieţii.

Peşti: Gerul şi vremea rea te cam ţin în casă. Dar aceste lucru nu te împiedică să ai grijă de tine şi să îţi duci la bună îndeplinire toate planurile pe care ţi le-ai făcut de-a lungul săptămânii trecute. Aşadar, vei fi fericit cu micile realizări. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 21 Iulie 2021
Stire din Fun : Ce meserie are tatăl tău?
Miercuri, 21 Iulie 2021
Stire din Fun : A murit un mecanic!
Miercuri, 21 Iulie 2021
Stire din Fun : Bancuri
Marţi, 20 Iulie 2021
Stire din Fun : Nu te pune cu femeia gospodină
Marţi, 20 Iulie 2021
Stire din Fun : Soția, mai ceva ca o profesoară
Marţi, 20 Iulie 2021
Stire din Fun : BANCURI
Luni, 19 Iulie 2021
Stire din Fun : Chinezul la cantină
Luni, 19 Iulie 2021
Stire din Fun : Cel mai prost copil din lume
Pagina a fost generata in 0.6745 secunde