HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele

398
HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele - logohoroscop-1620132427.jpg

Articole recomandate

Berbec: Simți că se petrec tot felul de lucruri în taină, departe de privirile tale, dar nu ai argumente solide să consideri că sunt, neapărat, lucruri rele.

Taur: Se poate schimba ceva la locul de muncă și este posibil să capeți mai multă libertate de acțiune sau să ai doar această senzație, după ce scapi de o povară.

Gemeni: Pentru tine ziua este o ocazie de mare preț de a face un pas înainte, de a te elibera de poverile inutile și de a-ți limpezi mintea, ca să îți regăsești liniștea sufletească.

Rac: Cele mai importante mesaje ale zilei vin de la partenerii de cursă lungă, cei care te pot ajuta, deschizându-ți ochii cu ajutorul unor idei noi, originale.

Leu: Ceea ce cauți nu poate fi cumpărat și ar fi bine dacă ai lua în calcul această idee, ca să nu mai pierzi timpul. Poate că vei găsi mai ușor ceea ce simți că îți lipsește.

Fecioară: Cauți siguranță, dar vei înțelege că nu de asta ai nevoie, ci să lași viața să curgă de la sine, cu toate neplăcerile sau bucuriile posibile.

Balanţă: Poate fi o zi deosebit de interesantă prin numeroasele informații la care vei avea acces, dar și prin dialogurile pe care le poți iniția, când le vei împărtăși altora.

Scorpion: Vei avea ocazia de a schimba ceva în planurile de viitor, la nivelul cel mai general, cu ajutorul unor idei noi, al unor persoane care gândesc altfel și te pot surprinde.

Săgetător: Privești detașat la trecutul tău, inclusiv oameni și locuri. Ai nevoie de rădăcini, dar nu de unele care să te țină în loc, să nu poți zbura liber mai departe.

Capricorn: Există ceva de înțeles în situațiile pe care nu le poți gestiona și direcționa așa cum dorești tu astăzi. Ai de ales între a continua cu metodele cunoscute sau a sta puțin pe gânduri.

Vărsător: Ești liber să îți exprimi sentimentele cum știi tu mai bine și să le faci viața mai frumoasă celor din jur. Vei culege roadele acestor gesturi în perioada imediat următoare.

Peşti: Este o zi de înnoire prin ceea ce îți vor aduce în atenție prietenii sau rudele. Poate că nu toate momentele vor fi plăcute, dar rezultatele ar putea fi bune.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 05 Mai 2021
Stire din Fun : Avocatul apărării
Miercuri, 05 Mai 2021
Stire din Fun : Cugetări despre om şi viață
Miercuri, 05 Mai 2021
Stire din Fun : Cauzele spondilozei
Miercuri, 05 Mai 2021
Stire din Fun : Bancuri
Marţi, 04 Mai 2021
Stire din Fun : Autostopul pe o stradă pustie
Marţi, 04 Mai 2021
Stire din Fun : Ecoul
Marţi, 04 Mai 2021
Stire din Fun : Bulă şi Dumnezeu
Marţi, 04 Mai 2021
Stire din Fun : Bancuri
Luni, 03 Mai 2021
Stire din Fun : Bancuri
Joi, 29 Aprilie 2021
Stire din Fun : Cu gloaba la târg
Joi, 29 Aprilie 2021
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.8093 secunde