HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele

409
HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele - logohoroscop-1620051881.jpg

Articole recomandate

Berbec: Ai tot ce îți trebuie ca să faci față oricărei situații, chiar și celor tensionate. Este suficient să rămâi calm și va ieși la iveală și bunăvoința necesară.

Taur: A venit momentul să fii tu cel generos în relația de cuplu și să dai dovadă de mai multă toleranță. Discuțiile pot deveni o adevărată sursă de inspirație pentru amândoi.

Gemeni: Ai de ales între abordarea delicată a unor probleme de familie și o abordare mai abruptă, care nu va rezolva nimic. Decizia îți aparține.

Rac: Ai nevoie de situații clare și de sentimente curate, dar singura persoană care poate face toate acestea ești chiar tu. Degeaba aștepți ca altcineva să vină și să le facă.

Leu: Există și o parte frumoasă în această zi, dar e mai subtilă și ca să ai acces la ea, e nevoie de o stare corespunzătoare, de calm și atenție binevoitoare.

Fecioară: Poate că e adevărat și prietenii au lucruri mai importante de făcut decât să participe la rezolvarea unor probleme de-ale tale.

Balanţă: Aspirațiile tale, cele legate de progresul profesional, sunt destul de confuze și va trebui să te oprești la o singură variantă, pe care să te concentrezi.

Scorpion: Chiar dacă nu îți este suficient de clar în acest moment pe cine te poți baza și pe cine nu, ar fi bine să nu te grăbești cu concluziile și să păstrezi relațiile frumoase.

Săgetător: Ai vrea să provoci o schimbare în familie, dar nu ai mijloacele pe care le consideri tu potrivite. Există și alte metode, mai pașnice, pe care nu ar strica să le cunoști.

Capricorn: Șansa acestei zile vine subtil, sub forma unei dorințe discrete de a face un mic sacrificiu pentru un prieten sau un alt apropiat. Poate nici nu va ști, dar bucuria nu ți-o va lua nimeni.

Vărsător: Sunt destule tensiuni în relațiile cu cei dragi, chiar dacă tu preferi să le ignori. Poate sunt doar semnale că ceva trebuie lămurit, frumos și elegant, prin dialog.

Peşti: Ar fi de ajuns un singur moment în care să vrei să oprești furtuna propriilor gânduri și vei înțelege nu numai că poate fi oprită, dar poate fi transformată în ceva bun.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 04 Mai 2021
Stire din Fun : Autostopul pe o stradă pustie
Marţi, 04 Mai 2021
Stire din Fun : Ecoul
Marţi, 04 Mai 2021
Stire din Fun : Bulă şi Dumnezeu
Marţi, 04 Mai 2021
Stire din Fun : Bancuri
Luni, 03 Mai 2021
Stire din Fun : Bancuri
Joi, 29 Aprilie 2021
Stire din Fun : Cu gloaba la târg
Joi, 29 Aprilie 2021
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 29 Aprilie 2021
Stire din Fun : Olteanul în capitală
Joi, 29 Aprilie 2021
Stire din Fun : Bancuri
Miercuri, 28 Aprilie 2021
Stire din Fun : Ion şi Gheorghe merg cu trenul
Pagina a fost generata in 0.4952 secunde