HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele

296
HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele - logohoroscop16110614031612356193-1615131795.jpg

Articole recomandate

Berbec: Ai multe de clarificat pe plan sentimental și e atât de greu pentru că toate aceste aspecte au legătură cu viața ta, cu deciziile majore pe care trebuie să le iei.

Taur: Umbrele din relația de cuplu devin mai mari și te-ar putea speria. Ar fi bine să îți aduni curajul și să le alungi pe toate, printr-un gest semnificativ.

Gemeni: Te afectează părerile unora dintre prietenii cei mai buni, care îți reproșează lipsa de organizare pe plan financiar. În loc să te superi, mai bine ții cont de ceea ce spun.

Rac: Ești pe cai mari, dornic de progres, un progres care să arate celor din grupul tău care îți este valoarea reală. E mult de muncă până acolo, dar ești dispus să faci toate aceste eforturi.

Leu: Este o zi destul de complicată, așa că ar fi bine să nu pui paie pe focul conflictelor cu familia sau cu superiorii, nici direct, nici indirect.

Fecioară: Ar fi bine să acorzi mai multă atenție celor din anturajul apropiat, să iei în considerare mesajele care vin de la ei și să ceri lămuriri, dacă nu le înțelegi deplin.

Balanţă: Ai ceva de învățat din experiența unui prieten care se destăinuie din când în când și cere consolare. Optimismul e bun, dar nu și atunci când anulează realitatea.

Scorpion: S-ar putea să te simți copleșit de solicitările care vin din familie. Ele înseamnă un consum de resurse proprii mai mare decât te așteptai.

Săgetător: Este important să nu promiți mai mult decât poți oferi, chiar și celor care nu te cunosc foarte bine. Vrei să dai impresia că duci o viață peste posibilitățile tale reale.

Capricorn: Contează foarte mult cum anume vei alege să abordezi subiectele delicate, în discuțiile cu cei dragi. Dacă încerci să forțezi, vei obține doar și mai multe probleme.

Vărsător: Poate că refuzi o lecție de viață care se tot repetă în felul în care abordezi relația de cuplu. Are legătură cu temerile tale și cu abandonarea independenței de care chiar ai nevoie.

Peşti: Pot să apară destule complicații la serviciu sau în legătură cu starea ta de sănătate. Ar fi bine să selectezi cu atenție ce este real și ce este exagerat.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 08 Martie 2021
Stire din Fun : Ce meserie are tatăl tău?
Luni, 08 Martie 2021
Stire din Fun : Bancuri
Duminică, 07 Martie 2021
Stire din Fun : Trei narcomani
Duminică, 07 Martie 2021
Stire din Fun : După faptă şi răsplată
Duminică, 07 Martie 2021
Stire din Fun : Bancuri
Duminică, 07 Martie 2021
Stire din Fun : HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele
Vineri, 05 Martie 2021
Stire din Fun : Rugăciunea cea bună
Vineri, 05 Martie 2021
Stire din Fun : Bancuri
Pagina a fost generata in 0.7118 secunde