HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele

302
HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele - logohoroscop16110614031612356193-1614692893.jpg

Articole recomandate

Berbec: Ceri prea mult de la partenerii de orice fel și solicitările tale pot fi, foarte ușor, considerate mofturi. Poate că ți se nu ți se pare că te alinți, dar ar fi bine să analizezi și această variantă.

Taur: Dacă nu mai înțelegi mare lucru din mesajele care vin de la apropiați, înseamnă că a venit momentul pentru o schimbare de perspectivă, o abordare diferită.

Gemeni: Pui pe primul loc dorințele tale și poate că nu ar fi greșit dacă nu i-ai supăra pe cei dragi. Cei din familie ar vrea și ei multe, dar nu spun nimic.

Rac: Încerci să repari ceva ce ai stricat nu demult, dar nu e atât de simplu. Poate că e nevoie de mai mult timp și asta înseamnă și mai multe eforturi sincere.

Leu: Ai nevoie de un prieten adevărat, care să îți spună ce trebuie, nu ce îți place să auzi. Este un moment destul de dificil și ar fi bine să nu iei decizii importante de unul singur.

Fecioară: Poate nu îți dai seama, dar există oameni în anturajul apropiat care chiar au nevoie de ajutorul tău. Ar putea avea nevoie de un sfat, de un moment de apropiere.

Balanţă: Este important să fii modest și să dai dovadă de bunăvoință față de toți cei din jur, chiar dacă nu ești obișnuit cu o atitudine atât de generoasă.

Scorpion: Ar fi bine să domolești din proprie inițiativă ideile extravagante care nu îți dau pace, te tot îndeamnă la acțiune. Există riscuri pe care nu le vezi.

Săgetător: Dacă ai senzația că cei cu care îți faci acum planuri de viitor îți invadează spațiul personal, ar fi bine să le spui acest lucru, cum te pricepi tu mai bine.

Capricorn: Te opui unor planuri pe care până nu demult le aprobai, ba ai și participat la definitivarea lor. Este o atitudine greșită, dar numai tu o poți îndrepta.

Vărsător: Poate că nu e nevoie de eforturi acum, ci doar de o combinare sănătoasă a acestora cu perioade de odihnă de calitate, care să te ajute și cu liniștea sufletească.

Peşti: Ai în față o zi a provocărilor mai puțin obișnuite, pe care nu vei reuși să le îndepărtezi prin metodele care îți sunt la îndemână, o scurtă enervare sau o criză de nervi.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Duminică, 14 Martie 2021
Stire din Fun : Ungurul şi berea
Duminică, 14 Martie 2021
Stire din Fun : Ceasurile minciunii
Duminică, 14 Martie 2021
Stire din Fun : Cu trenul prin Siberia
Duminică, 14 Martie 2021
Stire din Fun : Bancuri
Sâmbătă, 13 Martie 2021
Stire din Fun : HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele
Vineri, 12 Martie 2021
Stire din Fun : Curcanul șugubăț
Vineri, 12 Martie 2021
Stire din Fun : Frizerii şi evreii
Vineri, 12 Martie 2021
Stire din Fun : Boala lui Calache
Vineri, 12 Martie 2021
Stire din Fun : Bancuri
Vineri, 12 Martie 2021
Stire din Fun : HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele
Joi, 11 Martie 2021
Stire din Fun : În vestul sălbatic
Joi, 11 Martie 2021
Stire din Fun : Gânduri creștine
Pagina a fost generata in 0.7146 secunde