HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele

313
HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele - logohoroscop16110614031612356193-1613999603.jpg

Articole recomandate

Berbec: Multitudinea de idei bune de care daţi dovadă astăzi vă ajută mult în afaceri. Planurile în privinţa unei noi investiţii se vor concretiza în scurt timp şi vă vor aduce beneficii de amploare, în special financiare.

Taur: Vă aflaţi într-un mediu ceva mai agitat în această perioadă premergătoare sărbătorilor, în care se spun cuvinte dure, unde certurile sunt gata să izbucnească de la orice. Daţi dovadă de toleranţă, situaţia nu este chiar atât de neagră precum pare.

Gemeni: Aveţi multe probleme de rezolvat şi ar fi bine să vă organizaţi cât mai riguros, ca să nu vă consumaţi energia inutil. Deşi sunteţi o fire practică şi astăzi aveţi un randament bun, vă sfătuim să nu refuzaţi ajutorul care vi se oferă.

Rac: Sunteţi în formă de zile mari, iar relaţiile cu cei din jur decurg fără probleme. Aveţi mari şanse de reuşită în toate activităţile legate de cămin şi în societate. Se anunţă o zi bună.

Leu: În prima parte a zilei, vă simţiţi în stare să mutaţi munţii din loc. Conservaţi-vă energia dacă vreţi să nu aveţi surprize neplăcute! Asta pentru că spre seară se anunţă distracţie maximă.

Fecioară: Vă simţiţi plin de energie şi în stare de mari eforturi fizice. Vă sfătuim să nu vă supraestimaţi capacitatea de efort, pentru că riscaţi să aveţi probleme de sănătate.

Balanţă: Vă plângeţi în faţa unei persoane care impune prestanţă şi respect prin faima sa sau prin superioritatea sa într-un domeniu pe care nu îl stăpâniţi încă. Încercaţi să furaţi meseria de la cei care ştiu ce fac.

Scorpion: Se pare că aveţi dificultăţi materiale, dar aveţi un randament excelent în activităţile intelectuale. Este o zi favorabilă studiului, proiectelor de viitor, comunicării, dar şi relaţiilor de prietenie.

Săgetător: Mare atenţie până unde întindeţi coarda în cazul unui conflict ce poate denatura în reacţii agresive, periculoase. Puteţi avea o confruntare acerbă cu o persoană care nu vă prea simpatizează.

Capricorn: Savuraţi liniştea care s-a instalat peste viaţa dumneavoastră. Sunteţi calm, răbdător, vă comportaţi ca un om înţelept şi deveniţi treptat model pentru cei din jur.

Vărsător: Se iveşte o ocazie să descoperiţi oameni cu aceleaşi idealuri, care urmează aceeaşi direcţie ca dumneavoastră. Veţi avea multe de împărţit.

Peşti: Aveţi mari rezerve dacă să vă implicaţi sau nu în proiecte noi, mai ales că aveţi impresia că în spate se ascunde ceva neplăcut. Precauţie! Acesta este cuvântul de care să ţineţi seamă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 23 Februarie 2021
Stire din Fun : Ce mare noroc…
Marţi, 23 Februarie 2021
Stire din Fun : Am sosit, păduchiule!
Marţi, 23 Februarie 2021
Stire din Fun : BANCURI
Luni, 22 Februarie 2021
Stire din Fun : Ardeleanul şi Mobra sa minune
Luni, 22 Februarie 2021
Stire din Fun : Eşti pe calea cea bună!
Luni, 22 Februarie 2021
Stire din Fun : BANCURI
Duminică, 21 Februarie 2021
Stire din Fun : De ce se spune că femeile sunt fiţoase
Duminică, 21 Februarie 2021
Stire din Fun : Ce ţi-e şi cu fructele astea!
Pagina a fost generata in 0.7667 secunde