HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele

285
HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele - logohoroscop1611061403-1611863533.jpg

Articole recomandate

Berbec: Ai de înfruntat multe gânduri negre și neîmpliniri pe care le-ai colecționat cu grijă până acum, dar au început să dea pe dinafară și trebuie să te ocupi de ele.

Taur: Poți ajunge foarte ușor la concluzii negative despre partenerul de cuplu și felul în care evoluează relația voastră. Dar întrebarea e ce faci ca să schimbi situația.

Gemeni: Se lasă o ceață și mai deasă peste problemele tale financiare, în sensul că soluțiile pe care le credeai posibile se vor dovedi baloane de săpun.

Rac: Sunt multe neclarități, poate mai multe ca oricând, dar nu îți folosește la nimic să îți afirmi sus și tare convingerile, doar pentru că ești convins că sunt bune și pentru ceilalți.

Leu: Ești tentat să nu mai acorzi încredere celor din anturaj care nu ți-au dovedit, după părerea ta, că merită acest lucru. Vei complica și mai mult situația, prin această alegere.

Fecioară: Ai nevoie de un moment de întrerupere din învălmășeala de gânduri care te consumă de mai mult timp. E de ajuns să îți iei o pauză și vei vedea lucrurile altfel.

Balanţă: In ciuda ceței dense care acoperă relațiile cu membrii familiei, poți face un pas înainte, spre relații mai bune cu aceștia, printr-un efort de bunăvoință.

Scorpion: Pui răul înainte și te trezești cu el în față și așa vei învăța nu numai să fii mai optimist ci și să te ferești de propriile înclinații negative.

Săgetător: Umbrele care acoperă cerul în sfera sentimentală sunt astăzi mai intense și ar putea să te îndemne spre atitudini exagerate și pe baza lor, la decizii pe măsură.

Capricorn: Este o zi care va scoate în evidență perdeaua de fum care acoperă temerile tale, mai ales pe cele legate de relațiile cu cei dragi și de soarta acestor relații.

Vărsător: Ai nevoie de o mobilizare exemplară la locul de muncă, mai ales ca să demonstrezi că ești un om de bază, în care ceilalți pot avea încredere.

Peşti: Este posibil să nu evaluezi corect anumite situații, mai ales pe cele care te supără. Pericolul vine chiar de la această evaluare greșită care va duce la decizii greșite.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 29 Ianuarie 2021
Stire din Fun : Definiţii din Moldovan DEX
Vineri, 29 Ianuarie 2021
Stire din Fun : Oglinda chinezească
Vineri, 29 Ianuarie 2021
Stire din Fun : Diferența e mică
Vineri, 29 Ianuarie 2021
Stire din Fun : Bancuri
Joi, 28 Ianuarie 2021
Stire din Fun : Cine este Dumnezeu?
Joi, 28 Ianuarie 2021
Stire din Fun : Anunţuri din Matrimoniale
Joi, 28 Ianuarie 2021
Stire din Fun : A trecut examenul?
Joi, 28 Ianuarie 2021
Stire din Fun : Bancuri
Miercuri, 27 Ianuarie 2021
Stire din Fun : Badea Gheorghe e cel mai productiv
Miercuri, 27 Ianuarie 2021
Stire din Fun : Einstein şi şoferul şmecher
Miercuri, 27 Ianuarie 2021
Stire din Fun : Ghinion la farmacie
Pagina a fost generata in 0.8276 secunde