HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele

Sâmbătă, 19 Iunie 2021, 08:00
453
Berbec: Îți revine curajul de a concepe planuri de viitor diferite de cele de până acum. Ai nevoie de o împrospătare a vieții și o poți realiza pe această cale.

Taur: Este necesar să te educi constant în direcția protejării celor dragi, mai ales împotriva propriilor porniri distructive. Poți începe chiar de azi, dacă nu ai început deja.

Gemeni: Ai ocazia de a reconstrui echilibrul interior, pas cu pas, fără grabă și fără regrete. E nevoie să începi de undeva și să fii sincer cu tine.

Rac: Munca și starea de sănătate, care oricum se influențează reciproc, trec în prim planul atenției tale, de această dată cu maximă seriozitate și cu mai mult curaj.

Leu: S-ar putea să descoperi, cu surprindere, că ai fost singurul obstacol real în calea armoniei din relațiile importante.

Fecioară: A venit momentul să scoți toate cărămizile din molozul relațiilor importante, să vezi ce poți refolosi și să începi să reclădești aceste relații de la zero.

Balanţă: Acum știi care îți este valoarea și nu mai ai nevoie de noi repere. Este un moment bun pentru a începe să pui la treabă această valoare personală, ca să produci alte valori.

Scorpion: Poate ai obosit din cauza atâtor complicații financiare, dar a venit și momentul să o iei de la zero, cu mult curaj și determinare.

Săgetător: Vei avea ocazia să vezi foarte clar ce poți și ce nu poți spune celor din anturaj, în funcție de reacția lor. Este o lecție prețioasă pentru tine și ar fi bine să o apreciezi.

Capricorn: Începând de astăzi vei putea să regândești cele mai multe dintre intențiile serioase pentru viitor și să redesenezi planuri ferme, realizabile.

Vărsător: Îți cauți rădăcinile, înainte de a-ți întinde ramurile spre soare, dar uiți că rădăcinile au nevoie de soare ca să trăiască.

Peşti: Vei avea ocazia să îți recapeți curajul care te-a ajutat în cele mai multe situații dificile să le evaluezi corect și să nu fugi din fața lor.

Articole din aceeaşi secţiune

Vineri, 18 Iunie 2021
Stire din Fun : Am pierdut tot
Vineri, 18 Iunie 2021
Stire din Fun : Excursii în Egipt
Vineri, 18 Iunie 2021
Stire din Fun : Dorințele unui iepuraș
Vineri, 18 Iunie 2021
Stire din Fun : BANCURI
Vineri, 18 Iunie 2021
Stire din Fun : HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele
Joi, 17 Iunie 2021
Stire din Fun : Cine e cel mai de temut animal?
Joi, 17 Iunie 2021
Stire din Fun : Ursul s-a prăpădit de râs
Joi, 17 Iunie 2021
Stire din Fun : Bancuri
Pagina a fost generata in 0.1443 secunde