HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele

Luni, 25 Ianuarie 2021
278

Articole recomandate

Berbec: Ai tendința de a respinge propunerile celor apropiați, din motive care nu îți sunt deloc clare. Poate ar trebui să îi asculți și să le explici ce vrei, poate așa vei înțelege și tu mai bine.

Taur: Dacă te trezești cu un gol în suflet, ar fi bine să cauți soluții pentru această problemă și să nu o ignori. Este necesar să te ocupi mai mult de cei dragi.

Gemeni: Ar fi de dorit să refuzi impulsul de a arunca vina asupra unor apropiați pentru ceea ce nu funcționează în viața ta. Oricum nu îți aduce nimic bun.

Rac: Te refugiezi în muncă și deja știi asta. Ceea ce doar bănuiești e faptul că nu poți continua așa și că va trebui să te oprești la un moment dat și să îți hrănești și sufletul.

Leu: Poți ajunge la concluzii deosebit de complicate, care au la bază o motivație negativă, dorința ta de a scăpa de o vină pe care, oricum, o exagerezi.

Fecioară: Poate că nu va fi cea mai comodă zi, dar cu siguranță vei găsi motive de bucurie, mai ales după ce îți vei crea singur ocazii de discuții sincere cu persoanele importante din viața ta.

Balanţă: Este posibil să apară unele restricții legate de cheltuieli sau o sursă de stres legată de bani se reactivează, fără să poți împiedica acest lucru.

Scorpion: Pericolul vine de la înclinația de a găsi explicații pentru anumite decizii greșite, prin care încerci, de fapt, să scapi de responsabilitate.

Săgetător: Una spui și alta faci, ceea ce e cu totul neobișnuit pentru cei din jur și ar trebui să te pună pe gânduri foarte serios, ca să nu mergi mai departe de acest drum.

Capricorn: S-ar putea să te ascunzi în spatele unor gânduri pesimiste care te demotivează și să refuzi să accepți că îți provoci singur descurajarea.

Vărsător: Ai impresia că poți coordona deciziile care se iau în familie și că poți duce problemele tuturor pe umerii tăi. Nu e deloc așa și ar trebui să știi acest lucru, din experiență.

Peşti: Poate fi o zi mai intensă din cauza mustrărilor de conștiință de care ar fi bine să ții cont. Nici măcar nu sunt noi, dar se referă la probleme nerezolvate.


Articole din aceeaşi secţiune

Luni, 25 Ianuarie 2021
Stire din Fun : Ivan Turbincă, în inspecţie
Luni, 25 Ianuarie 2021
Stire din Fun : Americanul, englezul şi moldoveanul
Luni, 25 Ianuarie 2021
Stire din Fun : De ce au mâncat broasca?
Luni, 25 Ianuarie 2021
Stire din Fun : Bancuri
Duminică, 24 Ianuarie 2021
Stire din Fun : Lecţie de gramatică
Duminică, 24 Ianuarie 2021
Stire din Fun : Poate fi în viaţă?
Duminică, 24 Ianuarie 2021
Stire din Fun : Bancuri
Vineri, 22 Ianuarie 2021
Stire din Fun : Noroc sau ghinion?
Vineri, 22 Ianuarie 2021
Stire din Fun : Agenţii secreţi în luna de miere
Vineri, 22 Ianuarie 2021
Stire din Fun : Acesta-i cel mai necinstit lucru!
Vineri, 22 Ianuarie 2021
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.2132 secunde