HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele

316
HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele - logohoroscop-1611061403.jpg

Articole recomandate

Berbec: Ai nevoie de o dozare mai bună a eforturilor și de o mai bună administrare a resurselor proprii, fie că e vorba de bani sau de timp, energie, disponibilitate.

Taur: Te vezi foarte aproape de a obține o sumă de bani sau un alt beneficiu mult dorit, dar apar obstacole și asta te poate enerva sau descuraja, după cum te-ai obișnuit să reacționezi.

Gemeni: Ar fi bine să extragi câteva concluzii despre eșecul unor relații importante, să descoperi de ce s-a ajuns aici și să te întrebi ce ai de făcut, ca să nu repeți acele greșeli.

Rac: Pot să apară motive de ceartă cu unele persoane din anturaj și să ajungi la concluzia că este mai bine să nu îți exprimi nemulțumirile, să le ții doar pentru tine.

Leu: Există un conflict acut între aspirațiile tale legate de evoluția profesională și obligațiile asumate față de familie, de bunăvoie și nesilit de nimeni.

Fecioară: Dincolo de atmosfera neplăcută din familie, tu ai nevoie de echilibru interior și de o stăpânire de sine exemplară, ca să te poți concentra așa cum se cuvine pe muncă.

Balanţă: Ai multe de învățat despre propriile talente și înzestrări și ziua de astăzi te poate ajuta să ajungi la anumite concluzii, deosebit de utile.

Scorpion: Ar fi mai înțelept să asculți ce spun prietenii sau doar unul dintre ei, mai ales dacă tu ai fi cel care cere un sfat, o părere, o sugestie.

Săgetător: Asiști la disputele unor colegi și te atrage ideea de a interveni, ca să le arăți că greșesc amândoi sau toți cei implicați. Așa o fi, dar nu vei rezolva nimic pe această cale.

Capricorn: Ai tendința de a sări peste etape pentru că ești convins că le știi pe toate, că te-ai gândit deja la toate și nu mai e nevoie nici de cooperare, nici de experiența altora.

Vărsător: Vrei neapărat să dai o lecție unui partener sau să îi demonstrezi că ai avut dreptate, într-o problemă delicată. Poate ar trebui să te întrebi ce ai avea de câștigat din asta.

Peşti: Tot ce vine de la ceilalți te provoacă să ai o reacție de respingere, fără să evaluezi în vreun fel ce spun ei. Pentru binele tău, ar trebui, măcar, să asculți până la capăt ce spun.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 20 Ianuarie 2021
Stire din Fun : La fabrica de cârnaţi
Miercuri, 20 Ianuarie 2021
Stire din Fun : Ce-i cu sora Margareta?
Miercuri, 20 Ianuarie 2021
Stire din Fun : Minim doi…
Miercuri, 20 Ianuarie 2021
Stire din Fun : Bancuri
Marţi, 19 Ianuarie 2021
Stire din Fun : A murit un mecanic!
Marţi, 19 Ianuarie 2021
Stire din Fun : Se mai însoară Ion?
Marţi, 19 Ianuarie 2021
Stire din Fun : Un meci important
Marţi, 19 Ianuarie 2021
Stire din Fun : Bancuri
Marţi, 19 Ianuarie 2021
Stire din Fun : HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele
Luni, 18 Ianuarie 2021
Stire din Fun : Studentul şi foamea
Luni, 18 Ianuarie 2021
Stire din Fun : Cum să ajungă un negru în Rai?
Luni, 18 Ianuarie 2021
Stire din Fun : O blondă revoltată…
Pagina a fost generata in 0.8167 secunde