HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele VINERI

262
HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele VINERI - logohoroscop-1610030254.jpg

Articole recomandate

Berbec: Ai putea avea o zi deosebit de agreabilă, în care să îți dai seama cât de profunde și de frumoase sunt sentimentele care te unesc de cei dragi și cât de mult contează toate acestea.

Taur: De la un apropiat vine o propunere specială sau o invitație care te va bucura mult. Poate fi și o discuție care să lămurească anumite nemulțumiri care umbreau o relație bună.

Gemeni: A venit momentul să fii tu cel căutat, lăudat sau premiat la serviciu, pe baza unor rezultate obținute prin muncă și fără să te aștepți la cine știe ce recompense.

Rac: Se conturează o soluție frumoasă pentru una dintre problemele de familie care ți-a adus multe momente de neliniște.

Leu: Un prieten adevărat vine cu o propunere care te va încânta, cel puțin prima oară când o auzi. Se poate ajunge la un parteneriat interesant, dar nu fără să faci eforturi serioase.

Fecioară: Este o zi deosebit de favorabilă pentru a remedia tot ce nu merge așa cum ai vrea în relațiile cu cei dragi. Sfera sentimentală este protejată de influențele negative.

Balanţă: Printr-un mecanism care îți scapă, ai putea ajunge într-o situație mai bună decât ai sperat pentru că îți aduce numeroase beneficii.

Scorpion: Vei fi apreciat la serviciu, atât de colegi, cât și de superiori. Este un moment bun, pe care îl poți folosi ca să alungi cele mai negre gânduri, inclusiv despre starea ta de sănătate.

Săgetător: S-ar putea să fii ceva mai sentimental decât de obicei și să ceri foarte mult de la cei dragi, deși știi prea bine că nu îți pot onora solicitările.

Capricorn: Ai șansa de a ajunge la o înțelegere de mare valoare și de lungă durată cu unul dintre partenerii de cursă lungă sau mai mulți, în cazul în care derulezi proiecte mai ample.

Vărsător: Vei avea ocazia să te afirmi, să arăți de ce ești în stare și să descoperi un drum nou, poate mai simplu, deși e mai puțin umblat, pe care poți merge de acum înainte.

Peşti: Ai parte de o zi specială, în care ai putea primi cadouri, bonusuri de tot felul, cuvinte frumoase sau orice altceva te mulțumește.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 27 Ianuarie 2021
Stire din Fun : Badea Gheorghe e cel mai productiv
Miercuri, 27 Ianuarie 2021
Stire din Fun : Einstein şi şoferul şmecher
Miercuri, 27 Ianuarie 2021
Stire din Fun : Ghinion la farmacie
Miercuri, 27 Ianuarie 2021
Stire din Fun : Bancuri
Marţi, 26 Ianuarie 2021
Stire din Fun : Cine va citi scrisoarea?
Marţi, 26 Ianuarie 2021
Stire din Fun : I s-a plâns lui Caragiale!
Marţi, 26 Ianuarie 2021
Stire din Fun : Cel mai frumos compliment
Marţi, 26 Ianuarie 2021
Stire din Fun : Probleme la Casa Albă
Marţi, 26 Ianuarie 2021
Stire din Fun : Bancuri
Marţi, 26 Ianuarie 2021
Stire din Fun : HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele
Luni, 25 Ianuarie 2021
Stire din Fun : Ivan Turbincă, în inspecţie
Pagina a fost generata in 0.8146 secunde