HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele

311
HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele - logohoroscop-1605712166.jpg

Articole recomandate

Berbec: Ai șansa de a te elibera de anumite probleme pe care tot tu le-ai construit, cu intenția de a te apăra, dar acum vezi că sunt rodul imaginației și nu al rațiunii.

Taur: Cu siguranță nu vei vorbi degeaba, dacă vei alege să îți exprimi sentimentele față de cei dragi. Vei reuși nu doar să încălzești atmosfera ci și să îți dezgheți sufletul.

Gemeni: Dacă vei analiza cu mai multă atenție, vei observa că nu îți folosește la nimic să te blochezi pe o singură variantă de evoluție a unei situații.

Rac: S-ar putea să nu îți placă prea mult anumite situații din cauză că te simți vulnerabil atunci când cei din jur îți cer ajutorul în probleme delicate, sufletești, legate de dragoste.

Leu: Din fericire, tendințele acestei zile sunt suficient de diverse, încât să îți asigure un cadru potrivit pentru orice lucru bun pe care ai de gând să îl faci.

Fecioară: Ziua aceasta este, pentru tine, ca un fel de sărbătoare pentru că îți aduce recunoașterea unor merite. Poate că nu vor da năvală toate roadele pe care le ai de strâns, dar nu va conta.

Balanţă: Dincolo de umbrele din viața de familie, există partea luminoasă a vieții tale care e mereu prezentă, în sufletul tău viu și dinamic.

Scorpion: Sunt create condițiile pentru a ajunge la o înțelegere cu persoanele de care te-ai îndepărtat, din diverse motive. E nevoie doar să vrei.

Săgetător: Ai la dispoziție o zi în care să îți sărbătorești sentimentele, să le onorezi și să le recunoști rolul și locul în viața ta. Îți va face foarte bine să fii atent la această latură a vieții tale.

Capricorn: Este o zi încărcată de sensibilitate, foarte bună pentru cei care apreciază partea frumoasă, artistică a vieții. Vei avea de ales între a aprecia și tu această parte sau a o respinge.

Vărsător: O zi cu bune și cu rele, poate chiar în aceeași măsură. Diferența o vei face tu, cu alegerile tale, mai inspirate sau mai puțin inspirate.

Peşti: Poate fi o zi delicată, cu numeroase momente în care va trebui să dai dovadă de toleranță reală față de slăbiciunile celor dragi. Ar fi bine să fii atent la ceea ce încurajezi la ei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 19 Noiembrie 2020
Stire din Fun : Ce ne recomandă specialiştii…
Joi, 19 Noiembrie 2020
Stire din Fun : Întrebarea greșită…
Joi, 19 Noiembrie 2020
Stire din Fun : Viața în Florida
Joi, 19 Noiembrie 2020
Stire din Fun : E mai simplu să stai acasă!
Joi, 19 Noiembrie 2020
Stire din Fun : Bancuri
Miercuri, 18 Noiembrie 2020
Stire din Fun : Se caută cadou pentru vameş!
Miercuri, 18 Noiembrie 2020
Stire din Fun : Ce-şi doreşte un cuplu exemplar…
Miercuri, 18 Noiembrie 2020
Stire din Fun : Ce faci când te stropește o maşină?
Miercuri, 18 Noiembrie 2020
Stire din Fun : Bancuri
Miercuri, 18 Noiembrie 2020
Stire din Fun : HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele
Marţi, 17 Noiembrie 2020
Stire din Fun : Poţi aduce cu tine un singur obiect!
Pagina a fost generata in 0.6898 secunde