Horoscopul zilei. Ce prevad astrele

Joi, 29 Octombrie 2020
265

Articole recomandate

Berbec: Activităţile de divertisment îţi vor permite să îmbini utilul cu plăcutul. Cineva din familie îţi va anunţa o mică realizare pe care o veţi sărbători împreună.


Taur: Succese şi realizări se anunţă în comunicarea cu cei din jur. Poate apărea cineva de mare viitor, în viaţa ta. O abordare sinceră a unei prietenii este lucrul cel mai indicat, mai ales că ţi se potriveşte. 


Gemeni: Eşti încordat într-o oarecare măsură, dar, după ce vei pune la punct planurile de viitor, te vei simţi mult mai bine. Cineva din familie îţi va solicita un sfat într-o problemă importantă. 


Rac: Pe cât posibil evită chestiunile financiare, căci ai putea face greşeli mari. Timpul liber ar putea fi alocat activităţilor domestice, la care ai rămas în urmă în ultimul timp. 


Leu:  Pe plan social, vei avea o realizare, pe care de fapt o aşteptai de mai mult timp. Dacă ai de semnat acte, fii atent la toate detaliile, deoarece se pot ivi tot felul de încurcături. 


Fecioară: Sensibilitatea de care dai dovadă în această perioadă va face o bună impresie persoanelor de sex opus. Dacă vei avea de dat un examen, cu siguranţă rezultatul te va satisface. 


Balanţă: Vei fi pus în situaţia de a arbitra o scurtă dispută între prieteni, ceea ce te va aduce, din nou, în centrul atenţiei. Este posibil să ai ocazia să-ți faci o cunoştinţă care ţi-ar putea fi de un real folos în viitorul apropiat. 


Scorpion: Cel puţin deocamdată, nu este cazul să te implici în activităţi dificile mai ales la serviciu, deoarece este puţin probabil să le poţi face faţă. 


Săgetător: Vei avea tot felul de discuţii legate de bani. O chestiune financiară s-ar putea rezolva în favoarea ta, cu condiţia să dai dovadă de mai multă hotărâre. 


Capricorn: Persoana iubită îţi solicită mai mult din timpul liber şi ar fi bine să cedezi insistenţelor acesteia. Pentru ceea ce ţi-ai propus vei avea parte de multă alergătură, dar acum totul se va rezolva convenabil. 


Vărsător: Stai ca pe ghimpi în aşteptarea unei veşti, care întârzie. Dacă vei da dovadă de mai multă răbdare, va fi mai bine pentru toată lumea. Ai face bine dacă ai ieşi câteva ore afară, pentru a te deconecta. 


Peşti: Vrei o activitate mai deosebită, dar unele treburi te mai reţin pe acasă. Nu face totul de mântuială, căci se va găsi cineva din familie să te mustre pentru comportamentul tău. 

Articole din aceeaşi secţiune

Joi, 29 Octombrie 2020
Stire din Fun : BANCURI
Joi, 29 Octombrie 2020
Stire din Fun : Totul până la sex!
Joi, 29 Octombrie 2020
Stire din Fun : Să bea toată lumea!
Miercuri, 28 Octombrie 2020
Stire din Fun : BANCURI
Miercuri, 28 Octombrie 2020
Stire din Fun : Prelegere despre sex, la şcoala de fete
Miercuri, 28 Octombrie 2020
Stire din Fun : Rețeta celei mai bune ciorbe
Miercuri, 28 Octombrie 2020
Stire din Fun : Horoscopul zilei. Ce prevad astrele
Marţi, 27 Octombrie 2020
Stire din Fun : Bancuri
Marţi, 27 Octombrie 2020
Stire din Fun : Definiţii IT ale femeilor moderne
Marţi, 27 Octombrie 2020
Stire din Fun : Despre noaptea nunţii
Pagina a fost generata in 0.2643 secunde